Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasietta też o tej opcji myślałam,ale u nas 5w1 kosztuje 130 więc się.skusiłam.
Na rota Samek dostał rotarix. Co do dawkowanie to jest napisane że podaje się w 2 dawkach w odstępie co najmniej 4 tygodni. Pierwsza podana po ukończeniu 6 tygodnia. Obie muszą być podane przed 24 tygodniem, ale zaleca się ukończenie dawkowania szczepionki przed 16 tygodniem.
Dziewczyny mój Szymek ma 2 i pół miesiąca od paru dni pcha rączki do buzi jakby mogl to wsadzil by obie i trze po dZiaselkach, nie chce cycac dzisiaj, nie moze spac bo po chwili budzi sie z raczka w buzi i bardzo marudzi. widac ze biedak sie meczy, co o tym myslicie? czy mozliwe ze to dziaselka prZed zabkowaniem? W necie pisze ze moze go teraz swedziec a zabki wyjda za nawet dwa lub trzy miesiace
aneczka, moj maly skonczy w poniedzialek 2 miesiace. robi dokladnie to samo. lekarz sprawdzal dziasla, ktore sa juz twarde wiec zaczelo sie. wiadomo, ze jeszcze troche czasu minie az zabki wyjda.