Mój Józio jeszcze na nic nie zaszczepiony, bo Franek ciągle nie teges chodzi, wiec pediatra odkłada szczepienia. Jutro mam wizytę kontrolną, ale z racji kaszlu u Frania znów nie będzie szczepienia. I tsk chciałam robić po 3 miesiącu, tylko zoltaczke chciałam normalnie.
Franka szczepilam 5w1 i rota. Jelitowki odpukać przez 3 lata nie było żadnej. Raz w szpitalu jak miał 5 miesięcy wymiotowal i miał biegunkę, ale badania nic nie wykazały wiec uznano, że id nadmiaru antybiotyku, bo to juz było 2 tyg.
Dietę Franiowi mimo mm rozszerzalam po 6 mies. Byli to zalecenie alergologa ze względu na alergie i delikatny układ trawienny. U Jozia nawet się nie zamierzam zastanawiać tylko czekam aż skończy pół roku. Mimo, że póki co karmię mieszanie. Józio oststnio bardzo walczy przy piersi, wypluwa,bierze,wypluwa. Juz czasami nie mam siły.
Przepraszam, że tak ogólnie, ale zanim dotrę do końca to już zapominam kto co, tylko wątki zostają w głowie.
Dziewczyny czy juz Wam wypadają włosy? Myślałam, że mam jeszcze czas jednak od kilku tygodni wszędzie ich pełno. Nawet w staniku i buzi Jozia.