Witam ponownie nowe mamy ;]
Ja dziś zrobiłam kolejny test, są dwie grube krechy ;]
Beata88 ja też śpię tylko na brzuchu, i już się martwię jak to będzie jak mi brzuszek urośnie

A teraz bolące piersi przeszkadzają mi w spaniu, i też się strasznie kręcę i budzę w nocy i ciężko mi się zasypia. A który dziś u Ciebie tydzien i dzień ciąży? Bardzo możliwe, że owulka i zagnieżdżenie były później. Nie martw się i zaufaj lekarzowi. Poczekamy ten tydzień razem z Tobą, ja mam dopiero za 11 dni wizytkę

Doczytałam... czyli owulkę miałaś 6 dni przede mną czyli to tak jakbyś była w 5t+5d to jeszcze wcześnie na serduszko wg mnie... Nie przejmuj się. Ja wizytę będę miała w 6t+3d i nie wiem czy zobaczę serduszko.
Cinamona wow to uważaj i bierz ze sobą coś do jedzenia.
Blerka jak kwas foliowy przyjmuję od jakiegoś roku [400 mikrogram] a odkąd dowiedziałam się o ciąży to biorę 800. Koniecznie sobie kup, to jest niezbędne na tym etapie! Ja biorę jeszcze magnez, ale tylko dlatego, że mam skurcze powiek i biorę go już długo. Chyba mogę też w ciąży nie?
Mama jiz gratuluję pięknych krech na teście
Loveboiled współczuję rzyganka
A mnie dalej pobolewa podbrzusze jak na @, ale dziwna rzecz bo po orgaźmie zaczyna mnie mocniej boleć i trzyma tak 2-3 minuty i puszcza. Co to może być? Mam się martwić?