Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no weź nawet raz ? i tak troszkę ?
bo ja chce to na obiadbuuuu
![]()
anney czyli chłopak ? hheheheno ciekawe czy w uk Ci powiedzą- ale watpie
Choc Ty już doswiadczona kukaj co tam widać
mam ochote na paczka dobrego, albo yum yum dziewzyny w uk wiedza co to.

no weź nawet raz ? i tak troszkę ?
bo ja chce to na obiadbuuuu
![]()
anney czyli chłopak ? hheheheno ciekawe czy w uk Ci powiedzą- ale watpie
Choc Ty już doswiadczona kukaj co tam widać
mam ochote na paczka dobrego, albo yum yum dziewzyny w uk wiedza co to.
Aney Właśnie wyczytałam, że nie wolno jeść serów pleśniowych z względu na listerie, która może się znajdować w serach z niepasteryzowanego mleka... ale są sery robione z pasteryzowanego, no i jeżeli chce użyc ser do sosu- czyli osiągnie on temperaturę 70-100st to nie ma przeciwwskazańjuppi można jeść
A i pisało a artykule ze ser brie-pleśniowy- np. TUREK jest robiony tylko z pasteryzowanego mleka i jest bezpieczny w ciąży. Ogólnie większość serów pleśniowych w polsc jest z pasteryzowanego mleka- chodzi o to by nie brać z nieznanego żródła i sprawdzać itd.![]()
ale żeby z brudnymi pazurami chciała się zabierać do badania ciężarnej no to baba ma chyba nie tak w głowie. Zmień szpital i ta jak najszybciej.. szok i jej komentarz bezcenny że TYLKO JEDNA STRATĘ to ile by oni chcieli tych strat żeby po ludzku podejść do tematu??
anney Ty to zawsze musisz mieć jakieś przebojeale żeby z brudnymi pazurami chciała się zabierać do badania ciężarnej no to baba ma chyba nie tak w głowie. Zmień szpital i ta jak najszybciej.. szok i jej komentarz bezcenny że TYLKO JEDNA STRATĘ to ile by oni chcieli tych strat żeby po ludzku podejść do tematu??
![]()