Gnidka przytulam mocno!
Cinamona super wiedco

i będzie parka ! Szczesciara
Loveboiled az mi slinka pociekla.
Pupui mmm a ha dzis glupia dzukalam yumyumow do sprzedaży w pojedynczych sztukach i nie bylo.. alr juz mij mozdzek nie zatrybil ze moga byc kilkupaki ahh .
Chcialam sama zrobic ale to trwa.. a poszlam spac .. tzn z Emilem.. m tez spi bo na nocke idzie a chlopcy sie grzecznie lego bawili

jak dobrze ze juz sa duzi.
Anney robilam,robilam.
Byla zupa krem z grzmankami (bagietki podsmazalam na masle o obok cale zabki czosnku.. mial sie zrobic aromat czosnkowy ale nie czułam) ale i tak dobre bylo.
No i mam poledwiczki z szparagami w sosie z tyn serem plesniowych i mascarpone ale juz nie zmiescilam i poszlam spac. Wogle nadal jaka pelna jestem a zupa nawet nie byla gesta..
Anney kurde zgasilas moje marzenia o corci ;p
A co do wizyty to szok !!! Masakra i niestety te ich podejście ze to dopiero pierwsza strata to masakra ;(
Buziaczek z lekarzem ! No patologia jakas..
Anney spoko moj ser sie z pol godziny gotowal bo za krotko poledwiczki smazylam i byly twardr i krwiste. Hehr. Ja sie poledwiczki ucze robic bo w sumie drugi raz robi i trzeba uwazac by nie smazyc zbyt dlugo .
Zaneta tule mocno i nadal kciuki trzymam.
Yoohoosek ojejku biedna jestes z tymi wymitami..ja na 4 ciazr wymiotowalam raz.. w ciazy z Vikim mdlosci do 5 miesiaca -10 kg i czułam sie jak trup..sil brak masakra .
Blerka kciuki za jutro-ogromne

Z tymi dzparagami to ja- ale jaka zdrowa zachcianka
Snney bo w uk to nawet usg dowcipnego nie chca robic by tam nie grzebac.. mi to w trakcie porodu nir chciala rozwarcia sprawdzic hehe.
Lilija ja chodze do lelarza z postawiona diagnoza

hehehe. Juz nie pytam co to tylko mowi a ona...przytakuje hehe
Natka hahaha wynioslas kanapke i ucieklas ;D to jej sie glupio zrobilo jak zobaczylas ze zygasz
Blerka starajaca mnie kiedys zapytała jak sobie radzilam jako mloda mama itd..odpisalam i juz odpowiedzi nie dostalam. .nie wiem co z nia ;(
Kur.de juz Rmis wychodzil z przeziebienia a tu sie obidzil z goraczka 40 st !!!
Biedny moj niunius..dalam nurofen i zaraz spraedze czy schodzi..alr zachowuje sie jak zwykle! Dziwne. Tzn wiecej spal dzis..ale teraz goraczke ma i bawi sie normalnie. hm
Mnie gardlo boli ehh.