reklama

Sierpniowe mamy 2015

Nie wiem co mam ze soba zrobic... Wydaje mi sie, ze na podnoszenie alarmu jest jeszcze za wcześnie...te bol wraca raz na 10/15min ukluje i cisza ... Nigdy nie miałam takiego bólu... Miała któraś z Was tak?

reklama
Nie wiem co mam ze soba zrobic... Wydaje mi sie, ze na podnoszenie alarmu jest jeszcze za wcześnie...te bol wraca raz na 10/15min ukluje i cisza ... Nigdy nie miałam takiego bólu... Miała któraś z Was tak?

a plamisz dalej?

moge
zapytac, jakie mialas zabiegi,ze lekarz twierdzi,ze w naturalna ciaze zajsc masz male szanse? (chyba nie pomylilam osoby?! )

Równo rok temu miałam usuwane torbiele laparoskopowo, PCO przerodziło sie w wielotorbielowate jajniki, endometrioza ... Choć teraz odkąd zaszłam w ciąże twierdzi, ze nie widzi zadnych niepokojących zmian ...
Nie nie plamie .. Tylko ten niepokojący kłujący bol brzucha ... Z tego wszystkiego wymiotować mi sie chce... Na dodatek mój maz na nocnym dyżurze ... Uruchomiłam juz siostrę w pogotowiu ... Strasznie sie boje

Zanetaanna wez nospe i lez. Ja mialam klucia z jednej strony i na drugi dzien juz przeszlo. Nie plamilam. Pytalam lekarza ostatnio o te klucia to powiedzial ze klucia nie powinny mnie niepokoić tylko skurcze takie bole jak przed i w czasie miesiaczki.

Jesli chodzi o PCO to witaj w klubie i to nie prawda ze nie zajdziesz w ciaze naturalnie, czasem jest trudniej to fakt ale mozna zreszta jakos zaszlas i ja i mysle ze nie tylko my z PCO.

Moze sprobuj skontaktowac sie jutro z tym lekarzem z pl. Nie wiem kochana co Ci doradzic :-(

Trzymam kciuki!

nie boj sie zaneta.
polo
z sie i jak mowi lucalew, wez nospe.
na pco to ja sie nie
znam, ale jak mowi lucalew, zszlas i zachodzic bedziesz!
mo
ze wlasnie organizm ci wraca do normy :)

tr
zymam mocno kciuki!

żaneta - trzymam kciuki. Ja mam zespół policystycznych jajnikow. O Joschke staralam sie ponad 2 lata. A jeszcze jako młoda dziewczyna ginekolog w polsce powiedział mi, żebym się przygotowała bo mam nikłe szanse na zajście w ciąże. Za wysoki testosteron itp. Tysiące badań, drożnośc jajowodów itp.Już całkiem się poddałam i zrezygnowałam. Dostałam leki i zaszłam w ciąże z Jocha. Teraz też przygotowałam sie ze zejdzie, dałam sobie pół roku. Ale cód i od 1 razu zaszłam w ciąże, więc organizm czasem potrafi płatać figle. Pamiętaj ze cokolwiek się nie stanie to Ty musisz wierzyć i mieć nadzieje. Uwież mi wiem co mówie.

anney - trzeba było tej pielęgniarce powiedzieć, żeby sobie do swojej d*** za przeproszeniem te łapy wkładała. Przewrażliwiona, phi...

yoohoosek - oj współczuje i nadal z tymi wymiotami. A imbir próbowałaś??

cinamona - gratulacje dobrych wieści.

Blerka - kciukasy dla Ciebie!!

no nie dadzą dokończyć :)

Zanetaanna ja tez z pco i tez mi moja gin w pl mowila ze moge miec problemy. A jak przyjechalam do es i przed staraniami o corke poszlam tutaj do gina to on mowi prosze poprobowac na spokojnie pol roku i jak nie bedzie wychodzic pomyslimy co robic. Zaszlam w 3 cyklu :-) po ciazy lekarz mowil ze jakniki wygladaja normalnie no moze jeden ciur wiekszy ale generalnie w normie. I teraz w ciaze zaszlam w 2 cyklu :-)
Zaszlas w ciaze bez problemu wiec widac ze z tym problemow nie powinnas miec. I nawet jesli teraz jest coa nie tak nie znaczy ze kolejnym razem tez tak bedzie.
Ja bardzo goraco ci kibicuje!

Anney boze co za szpital i lekarze z horroru. Uciekaj stamtad natychmiast.
Czyli rozumiem ze narazie musisz siedziec w uk?

Za wizytujace dzisiaj trzymam mocno kciuki.
A tak wogle to my glupie jestesmy stersujemy sie przed wizyta zamiast sie cieszyc ze zobaczymy naszego maluszka [emoji3]

Ja sie szykuje i niedlugo mala do zlobka ide zawiezc. Wracam do domu i biore sie za prasowanie, nieeeee, nieznosze tego.

reklama
Cinamona ja właśnie od pierwszej ciazy zawsze jestem podekscytowana wizyta i nie mysle o tym ze mozr byc cos nie tak. Nawet teraz mimo ze usg nie mialam jeszcze nie moge sie doczekac wizyty i staram sie myslec pozytywnie..pisze staram bo jakos e poprzednich ciazach nie wiedzialam ze jak nie plamie to tez mozr byc cos nie tak.. teraz kupilam doppler czekam az przyjdzie. .i jak nie uslusze serduszka przez moj puszek hehehe to wtedy bedzie panika.

Emilek w nocy goraczkowal ;(. Chlopcy sie spoznia do szkoly - poczekaja na m i on ich zawiezie do szkoly.. nie bede niunka wyciagac na dwor skoro chory..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry