Obgadywanie na forum publicznym to nie obgadywanie :] A druga sprawa to taka, ze wedlug Ciebie Gosiu powinnysmy plakac do konca zycia nad straconymi maluchami, a z obecnej ciazy sie w ogole nie cieszyc. Naprawde haslo Jedynymi ich problemami w ciąży są mdłości a my jako po stracie małych aniołków potrzebujemy troszkę innych "tematow" uraza mnie osobiscie poniewaz bardzo przezylam strate malutkiej, ale jestem na tyle silna, ze podnioslam sie i chociaz pelna strachu potrafie sie jeszcze z tej ciazy cieszyc. Jak tak w ogole mozna... GOsia jest bardziej dojrzala, bo co 5 min na forum po stracie pisze, ze boli, ze plakala dzis po swoim aniolku? Sorry za wyrazenie, ale no ku rwa................ Widocznie jestesmy gorsze, poniewaz uwazamy ze to nie czas i miejsce na plakanie wam na forum o tym jak bardzo cierpimy po swoich stratach. No, ale naprawde bedac w obecnej ciazy, najlepiej wspominac poprzednia i ciagle myslec, ze teraz tez na pewno bedzie zle. Wiecie, to tak po to zeby bylo wiecej problemow niz mdlosci i zgaga.
reklama
Nie podobalo sie, powiedziala co chciala i poszla szukac ambitniejszych watkow. I tyle. Zostawmy juz ten temat, bo szkoda czasu. Wole pogadac o czyms nieambitnym typu co dzisiaj zjecie na obiad:-)
u mnie pomyslu brak
Mala w zlobku a ja mam "nieambitny" plan posprzatac chalupe, bo jako wyrodna matka nic tylko na forum siedzie i dom zapuszczony.
Nie, serio musze isc ogarnac...
u mnie pomyslu brak

Mala w zlobku a ja mam "nieambitny" plan posprzatac chalupe, bo jako wyrodna matka nic tylko na forum siedzie i dom zapuszczony.
Nie, serio musze isc ogarnac...
nutria
Mama X 2009
ale się porobiło...
To ja zmienię temat :
czy jest tu ktoś z Warszawy? Jak tak to serdecznie zapraszam na koncert kolędowy mojego chóru! Obiecuję, ze będzie pięknei!
31.01.2015 g19. w kościele Ewangelicko -Reformowanym przy al. Solidarności 74!

https://www.facebook.com/events/764970963579944/?ref_dashboard_filter=upcoming
Olka - ale super, że czekasz na bliźniaki! Bliźniaki sa super! Wszystkim polecam !

To ja zmienię temat :
czy jest tu ktoś z Warszawy? Jak tak to serdecznie zapraszam na koncert kolędowy mojego chóru! Obiecuję, ze będzie pięknei!
https://www.facebook.com/events/764970963579944/?ref_dashboard_filter=upcoming
Olka - ale super, że czekasz na bliźniaki! Bliźniaki sa super! Wszystkim polecam !
Załączniki
beata88
Fanka BB :)
No właśnie to my już czujemy ruchy a mówią że w pierwszych ciążach czuje się coś ok 20 tyg. a w kolejnych ok 18?? Do 18 to już mi pewnie brzuch będzie skakał :-)
ja mam jutro USG i się cieszę ale i trochę boję jak zwykle..A i miałam dziś zły sen..
nie będę Wam mówiła bo naprawdę straszny..
A dziewczyny które chcą żebym na liście umieściła daty wizyt to proszę na priva mi pisać bo tu wyłapać nie mam szans :-) jest tu TYLE wątków i forum jest tak chaotyczne

no sory już zmieniam temat 
ja mam jutro USG i się cieszę ale i trochę boję jak zwykle..A i miałam dziś zły sen..
nie będę Wam mówiła bo naprawdę straszny..A dziewczyny które chcą żebym na liście umieściła daty wizyt to proszę na priva mi pisać bo tu wyłapać nie mam szans :-) jest tu TYLE wątków i forum jest tak chaotyczne

no sory już zmieniam temat 
loveboiled
Beata z tymi pierwszymi ruchami ze od 20 tygodnia to chyba chodzi juz o takie mocniejsze ruchy jak kopniaczki..
B
Brygida.Mała
Gość
No wlasnie! Wydawalo mi sie, ze cos sobie uroilam ale ja też cos czuje. Tak jakby powietrze mi przechodzilo w brzuszku w jednym konkretnym miejscu... jak male pęcherzyki powietrza. Maz mówił ze nie możliwe :-) ale te chlopy zaaawsze najmadrzejsi pfff ;-)
reklama
loveboiled
Ale nigdzie zbytnio nie pisza w artykulach ze mozna juz wyczuwac cos wczesniej.. Ale widzialam ze bardzo duzo mam na forach pisze wlasnie ze juz czuja dzieciatko na tym etapie.