reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku ja tez juz padam na twarz.. Czekam az mlody zasnie.. Dzisiaj pewnie bedzie powtorka z wczoraj i kilka pobudek w nocy :( ja nie potrafie spac ze synkiem w lozku

reklama
Loveoild ja nie mam problemu ze spaniem z nim ..ale z tym ze on sie budzi co kilka minut... ja sie zdaze zmulic a on sie budzi..i jak juz jest ktroas pobudka z rzedu to zaczynam sie denerwowac..nie tyle na niego co na sytuacje... kark mnie boli i goowa ze zmeczenia..
Emis sie rozbudzil i spac nie chce... i jeszcze viki mi do lozka przyszedl..musze go wyeksmitowac.
Najgorsze ze m tez przemeczony bo malo sypia i obydwoje tacy chodzimy.. ide sobie paracetamol lyknac i tabletke na gardlo..

Dobrej nocki wam zycze ;)

Moj synio sie ciagle wierci i jakos zbyt czujna jestem jak spi obok, takze spi u siebie w lozeczku czasem usnie u mnie ale wtedy go przenosze no I wczoraj w nocy tak kilka razy w kolko latalam.. :/ mnie ze zmeczenia tez boli glowa i to dosyc czesto.. Synek usnal wiec i ja sie klade.

Dobrej nocki :)

Dzień dobry :)
Ja zaraz lecę zrobić badania, bo przez ten brak samochodu jestem mało mobilna, ale też rozleniwiona ;) po badaniach jedziemy oglądać auta, a potem do pracy :/ Juz wczoraj odmówiła klientem makijażu, bo mi się często słabo robi :(
u nas Ala raz śpi u siebie, a raz u nas, chociaż chyba ostatnio zdała sobie sprawę z tego, że u siebie wygodniej ;) bo my się z mężem rozpychamy :)

Jestem juz mega głodna, a jak głodna to mi niedobrze :/

Anney ja też nie mam dostępu.
Miłego dnia Wam życzę :)

Akuku, Loveboiled ja tez sie w nocy nie wysypiam. Maja tez spi byle jak w nocy. Placze, budzi sie . Musze do niej chodzic i czesto kilka razy w nocy. Wiec zazwyczaj nad ranem mam juz tego dosc i laduje u niej w lozku. Dzisiaj chyba od ok 5 rano z nia spalam. Ale na szczescie byla juz spokojna i sie nie wiercila wiec do 8 pospalysmy. Ostatnie 5 nocy spala calkiem dobrze, wstawalam do niej z raz. A dzisiaj znowu nocne wycieczki. Jak mi tak drugie dziecko bedzie spac to sie chyba wystrzele w kosmos...

Dzień dobry :-)
Anney jak miło ucho pocieszyć :-)

Mój mąż twierdzi że jak kupie detektor to nic innego nie będę robić tylko słuchać i panikować jak nie znajdę tętna... I w sumie może mieć trochę racji z tym panikowaniem...

Miłego dnia dziewczyny :-)
Ja muszę zwlec się z łóżka I ogarnąć nasze metry bo bałagan jak się patrzy...

reklama
Podziwiam wszystkie dziewczyny z maluchami- ja mam prawie 9 latka i ledwo wyrabiam przy nim... od 2 tygodni jestem potwornie zmeczona i nic ale to nic mi sie nie chce.. tak wiec naprawde chyle czoła przed Wami....

Ostatnia edycja:
Do góry