reklama
beata88
Fanka BB :)
Moj tak chorował na mazde. Ale mówią że niby niemieckie auta najlepsze wiec mamy Forda Mondeo w sedanie. Dla mnie za duży. Wcześniej jezdzilam hatchback i dobrze mi się jeździło, ja tam wole mniejsze. Ale dwójka dzieci będzie to i auto większe musi być. Wcześniej mieliśmy Peugeot 206 masakra tak się psuł że bardzo zraziłam się do marek "nie niemieckich" o części drogie:-/ źle ho wspominam. Dużo nerwow mnie kosztował.
Witam się i ja
A my tam śpimy wszyscy razem
Dla mnie chodzenie ciagle do dziecka w nocy jest wystarczająco męczące, a tak młody śpi z nami i wszyscy sa wyspani
Mamy dostawione jego łóżeczko bez jednego boku, między łóżeczko a łóżko nawciskałam poduszek i jest luks
Co prawda młody śpi między nami a ja częściowo na tym łóżeczku ale liczę, że nowa dzisia będzie spała w łóżeczku a chcemy też dostawić łózko jednooosobowe z pokoju Antka i wtedy będzie jedno wielgachne łoże
chociaż może młody zdecyduje, że będzie chciał spać sam? Kto wie? 
A my tam śpimy wszyscy razem
sann91
Hej wszystkim ;*
Dziś za mną cieżka noc ... jak zawsze mogłam przespac cała noc i jeszcze wstac w poludnie tak od od paru dni mam problem zeby zasnac a jak juz sie uda to budze sie z 3 razy w nocy ...;/
Jak tam wasze samopoczucie ? Ja to dalej nie czuje jakbym byla w ciąży ... nie umie sie doczekac nastepnej wizyty zeby sprawdzic czy wszystko ok. We wtorek wybieram sie do Zakopanego moze ten czas jakos szybciej zleci ...
Dziś za mną cieżka noc ... jak zawsze mogłam przespac cała noc i jeszcze wstac w poludnie tak od od paru dni mam problem zeby zasnac a jak juz sie uda to budze sie z 3 razy w nocy ...;/
Jak tam wasze samopoczucie ? Ja to dalej nie czuje jakbym byla w ciąży ... nie umie sie doczekac nastepnej wizyty zeby sprawdzic czy wszystko ok. We wtorek wybieram sie do Zakopanego moze ten czas jakos szybciej zleci ...
gnidka - fajnie ze spicie razem
Ja nie uważam tego za wygodniejsze, bo dla mnie to sie po prostu nie sprawdza, ale wiem że niektorym kobietom to bardzo odpowiada. I super
Ja już wstać pare razy a potem móc sie ułożyć jak chce, a nie dostosowywać się ciagle do młodej. Ale.. przeszlismy przez wszystkie etapy. Kiedys bardzo lubilam z nią spać, potem mi przeszkadzało to, odłożylismy do wlasnego łózeczka, wyła całe noce wiec wolałam żeby spała przy mnie ale spokojnie, a potem już miałam dość.. 
A mój mąż ciągle w podróży.. Wyjechali wczoraj ok 11 spod Wawy, w nocy Niemcy i Belgia, potem Francja i pewnie niedługo będą przekraczac granice z Hiszpania. Oby szczesliwie dojechali!
A mój mąż ciągle w podróży.. Wyjechali wczoraj ok 11 spod Wawy, w nocy Niemcy i Belgia, potem Francja i pewnie niedługo będą przekraczac granice z Hiszpania. Oby szczesliwie dojechali!
beata88
Sann ja też nie mogę zasnąć a najtrudniej znaleźć dobrą pozycje bo ja zasypiam tylko na brzuchu a teraz ciężko z wiadomych względuw :-) zakopane uwielbiam bylam raz i się zakochałam.
beata88
Ok spadam z małą na dwór bo sloneczko świeci
reklama
sann91
Ja tez bd tam pierwszy raz
mam nadzieje ze wszystko bd dobrze