reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Witam,
Podchodzę do mycia garów po raz trzeci :-p
Widzę temat samochodów na tapecie :) audi spoko. Myśmy też kiedyś chcieli mazde no ale nie wyszło...

reklama
Moj tak chorował na mazde. Ale mówią że niby niemieckie auta najlepsze wiec mamy Forda Mondeo w sedanie. Dla mnie za duży. Wcześniej jezdzilam hatchback i dobrze mi się jeździło, ja tam wole mniejsze. Ale dwójka dzieci będzie to i auto większe musi być. Wcześniej mieliśmy Peugeot 206 masakra tak się psuł że bardzo zraziłam się do marek "nie niemieckich" o części drogie:-/ źle ho wspominam. Dużo nerwow mnie kosztował.

Witam się i ja :)

A my tam śpimy wszyscy razem :) Dla mnie chodzenie ciagle do dziecka w nocy jest wystarczająco męczące, a tak młody śpi z nami i wszyscy sa wyspani :) Mamy dostawione jego łóżeczko bez jednego boku, między łóżeczko a łóżko nawciskałam poduszek i jest luks :) Co prawda młody śpi między nami a ja częściowo na tym łóżeczku ale liczę, że nowa dzisia będzie spała w łóżeczku a chcemy też dostawić łózko jednooosobowe z pokoju Antka i wtedy będzie jedno wielgachne łoże :) chociaż może młody zdecyduje, że będzie chciał spać sam? Kto wie? ;)

Hej wszystkim ;*
Dziś za mną cieżka noc ... jak zawsze mogłam przespac cała noc i jeszcze wstac w poludnie tak od od paru dni mam problem zeby zasnac a jak juz sie uda to budze sie z 3 razy w nocy ...;/
Jak tam wasze samopoczucie ? Ja to dalej nie czuje jakbym byla w ciąży ... nie umie sie doczekac nastepnej wizyty zeby sprawdzic czy wszystko ok. We wtorek wybieram sie do Zakopanego moze ten czas jakos szybciej zleci ... ;)

sann, oj fajny wypad!

zanetaanna, co u ciebie?

a ja zaczelam w oncu dobrve spac, choc co noc koszmary mnei mecza.

gnidka - fajnie ze spicie razem :) Ja nie uważam tego za wygodniejsze, bo dla mnie to sie po prostu nie sprawdza, ale wiem że niektorym kobietom to bardzo odpowiada. I super :) Ja już wstać pare razy a potem móc sie ułożyć jak chce, a nie dostosowywać się ciagle do młodej. Ale.. przeszlismy przez wszystkie etapy. Kiedys bardzo lubilam z nią spać, potem mi przeszkadzało to, odłożylismy do wlasnego łózeczka, wyła całe noce wiec wolałam żeby spała przy mnie ale spokojnie, a potem już miałam dość.. :)

A mój mąż ciągle w podróży.. Wyjechali wczoraj ok 11 spod Wawy, w nocy Niemcy i Belgia, potem Francja i pewnie niedługo będą przekraczac granice z Hiszpania. Oby szczesliwie dojechali!

Sann ja też nie mogę zasnąć a najtrudniej znaleźć dobrą pozycje bo ja zasypiam tylko na brzuchu a teraz ciężko z wiadomych względuw :-) zakopane uwielbiam bylam raz i się zakochałam.

reklama
Do góry