reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej..

Noc do bani. . Przyszedl do jas Viki i spalismy w 3-ke.. Emil sie cho chwile budzil.. a ja mam dosc bo nawet godzine ciurkiem nie przesypiam.. do tego katar kaszale.. glowa i kark boli... wszystko nie tak jak powinno byc. Nie mam na nic sily...
Dobrze ze obiad gotowy..
Polozylam sie z Emilem w dzien to w ciagu dlgodziny 3 razy sie ibudzil przez kaszel.. pozniej m go zabral i spal chwilke ale niedlugo bo m musial do sklepu i na poczte ..a później on idzie spac przed nocka.

Emilkowi dalej oczka ropieja.. kaszle i katar ma..
A wszystko sie nas trzymadrugi tydzien.. najpierw Alez cos ze szkoly przyniosl..k poradzilismy sobie z tym w kilka dni.. po czym zlapal emil i viki i znowu alex ..znowu juz wyszlismy z choroby i nagle emis goraczka i teraz ja... Viki zbldrowy..czasem kichnie... Alex kaszle w nocy ale chyba astmatycznie..

Uspalam Emilka..jesc mi sie chce. Tylko co by tu ? Mam ochote na cos slodkiego.

reklama
Hej babinki.

Ja to ciągle kurde w internecie szukam i szukam i dalej nic nie wiem. Kciuki pomogły bo w związku z domem oferta została przyjęta. Teraz reszta zabawy a ja się czuję jakbym była w ciemnej du.pie bo nie wiem od czego zacząć... W poniedziałek mam spotkanie w agencji. to mi coś powiedzą ale mam za dużo pytań i zależy mi żeby możliwie jak najmniej na opłaty, prawnika itp wydać... Zaraz mi głowa wybuchnie!!!!

Przepraszam za dzisiejszy egoizm i pisanie tylko o sobie ale nie mogę tego za bardzo ogarnąć...

Wczoraj z bratowa rozmawialam to wlasnie mowila ze gdybym w pl mieszkala to bysmy sobie dzieci podrzucaly ( zdrowe ) w trakcie choroby..lub jedna drugiej by obiad przywiozla czy inaczej pomogla... ona ma jedno dziecko i ostatnio jak miala wirusa to moja mama sie Pawwlkiem zajela. Ja nie mam tak dobrze i nie mialam nawet jak mama u mnie byla.. nigdy nie bylo tak ze moglam caly dzien w łóżku orzelezec-wykurowac sie..
Ja to chyba za slabo pokazuje ze chora jestem... m widzi ze chora jesem i sie stara..sniadanie zrobil dla nas i dla chlopcow.. zajal sie nimi zebym chciaz chwilke pospala.

O m wrocil ide wstawic kasze bo gpodna jestem..wylizanie sloika od nutelli nie pomoglo.. ;)

sann - zakopane - hmm :) ja już też nie mam żadnych dolegliwości (mdłości przez półtora tygodnia byly), a w pierwszej ciąży nic, zero i ciągle się denerwowałam, że to nienormalne, że pewnie coś nie tak itp.

odnośnie aut, wolę większe, lepiej mi się je prowadzi a z racji dzidzi mamy kombi astrę, sprawdza się idealnie odpukać, przy drugim też miejsca będzie dość.

pupui fajnie z tym domem, powodzenia!

my dziś z M leniwy dzień mamy, cały w domu (ok. 10 byłam z synkiem na spacerze tylko), potem 2 h leżenia jak synio usnął, zamówiliśmy pizzę. zaraz jedziemy na krakowskie przedmieście, bo pewnie niebawem światełka świąteczne pozdejmują, a w tym roku nie byłam. i ujazdowskie podobno pięknie przybrane i świętokrzyska. chcę też Łukaszkowi pokazać lubi takie świecidełka :)

witam sobotnio

u mnie dzis leniwie mija czas, dzis czuje sie troche lepiej to i kompa odpaliłam zeby cos skrobnac, na szczescie nie mam juz takich zaległosci bo nadrabiam przez telefon ale pisac tam jakos nie dam rady, ale ze ostatnio z uwali na nakaz lezenia staram sie jak nawiecej przebywac w łożeczku to dzieki waszym wpisom nie nudzi mi sie:-)

chorowitkom duzo zdrowka - zwłaszcza to bie akuku bo wiedze ze wam nie odpuszcza

aaa i gratuluje udanych wizyt bo tyle dobrych wiadomosci przynosicie

Hej dziewczyny
Dopiero przed chwilką wyrobiłam sie z sobotnimi porządkami. Wypolerowałam panele, będą Mż w oczy razić, zdziwi sie, bo ostatnio mamy szaro w domu, wciąz jakieś remonty i co chwilkę ze szmatom biegam :-/
Autka... hymmm ja mojego chce sprzedać, ale nie mam mazdy 3 ani audi :D ..Mam renówkę w kombii. Jest dla mnie jednak za duży, chce coś mniejszego, np jariskę albo Clio, takie bardziej babskie. Mój Mż ma Audi, ale troszkę starszy model, kocha go nad zycie i jak wymieni to tylko na jakieś nowsze Audi. Mi sie z suw ów podoba Kia sportage, nie jest ani za duża ani za malutka.
Akuku szkoda mi strasznie Twojego Emilka, nie ma nic gorszego jak patrzeć jak dziecko sie męczy, serce sie kraje :-/
Sann zakopane mmmm uwielbiam, byłam kilka razy i mimo tego wielkiego i ciagłego Booom na to miejsce, bardzo lubie :). Już mojemu ostatnio bręczę,ze trzeba sie gdzies wybrac, bo pozniej bedzie trudniej... chciałabym jednak do kotliny kłodzkiej - uwielbiammmm tamte góry

Anney w nocy trochę pomogly..w dzien niby tez ale i tak mu katar leci..

Co do aut to ja mam dla mnie citroen xara picasso.. jest dosc duzy i wygodnie mi sie w niego pakuje. Ale to taki miejski ;)
Mamy tez ford galaxy 7 osobowy w automaci i wszystko bylo super.. po czym padla skrzynia. A automat drogi.. potem padlo turbo- przez co silnik na wakacjach..i teraz myslimy o wiekszym... transporter.. 9osobowy. Tak by na wakacje zabrac sie na luzie ;)

reklama
Anney w nocy trochę pomogly..w dzien niby tez ale i tak mu katar leci..

Co do aut to ja mam dla mnie citroen xara picasso.. jest dosc duzy i wygodnie mi sie w niego pakuje. Ale to taki miejski ;)
Mamy tez ford galaxy 7 osobowy w automaci i wszystko bylo super.. po czym padla skrzynia. A automat drogi.. potem padlo turbo- przez co silnik na wakacjach..i teraz myslimy o wiekszym... transporter.. 9osobowy. Tak by na wakacje zabrac sie na luzie ;)

O Boziu VW T5 to marzenie mojego mężą! (oprócz Audi) Zawsze powtarza,że tym to wszędzie pojedziemy, fajnie wysoko sie siedzi i jak jeszcze jest srebrny albo ciemno grafitowy to dostaje ślinotoku. Uważam,że fajnie mieć takie autko, ale ja dodatkowo bym musiała mieć jakieś mniejsze dla mnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry