reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Marand na dziewczynke 8 odpowiedzi na chlopca 2, nie bez zmian 5 odpowiedzi...
No coz zobaczymy. Choc podobno przy dziewczynkach ma sie silne mdlosci.. ja mialam male..najwieksze mialam przy Vikim ;) i chlopiec jak byk..
Tylko wg tego to alex i Viki powinni byc dziewczynkami.. ja na mieso ani patrzec anoe jesc ani wachac nie moglam ;)

Jak ja bym chciala juz widziec :) ...ze to dziewczynka hahaha ... a jak bedzie chlopiec to tez musze wiedzir wczesniej coby nastawic sie psychocznie na kolejnego rozbujnika ;)

reklama
Hej dziewczyny :-)

Akuku biedaku, zdrowka dla Was.

Zakopane kiedys bylam na wycieczce w podstawowce a teraz to bym sobie pojechala ahhh

Dziewczyny przestaly mnie bolec piersi, czy Was moze tez?

Samochody fajna sprawa niestety lub stety ja ani m nie mamy ani auta ani prawka wiec czeka mnie mega wyzwanie z wozkiem w komunikacji publicznej no i wszedzie pieszo ale moze to dla zdrowotnosci dobre bedzie.

a ja z prawkeim, ale nie jezdze, mam jakas blokade psychiczna i nie moge sie przelamac zeby zaczac
tnz. zrobilam juz dawno i tak sie potoczylo zycie ze w momencie kiedy zrobilam to nie mielismy samochodu do dyspozycji, minal rok, dwa, pozniej jeszcze owczesny chlopak chcial mi dac swoim jezdzic ale ja sie balam bo tyle przerwy i ta przerwa sie ciagnie i ciagnie, zaluje bo wiem ze duzo by to ułatwilo a tak musze prosic meza, ale mam plan ze jak wszystko z maluszkiem bedzie ok to wiosna zapisuje sie na godziny nauki jazdy, moze to mnie odblokuje

Marand no właśnie tak jak mówisz są takie kursy doszkalające;-) trzeba się tylko przełamać. Ja w sumie od razu jak zdalam to jeździć musiałam. Studia byly w miescie oddalonego o 40 km od mojej miejscowości. I nie żałuję ale strach byl na początku. Bo ekspresową jezdzilam a tam jeżdżą jak ja to mówię debile.. tyle mialam sytuacji zagrażających życiu

Jak juz taki autowy watek to ja mam Kia Ceed kombii- bo potrzebuje jak najwiekszy bagaznik na zakupy z Polski- auto mam zawsze zapakowane pod sam sufit:-D mysle ze ja bym nawet ciezarowke po brzegi zapełniła.... A połowka ma Land Rover Evoque- do którego mało co sie miesci...
Z marzen samochodowych to mi wszystko jedno byle by samo parkowało bo ja jestem okropna w parkowaniu- w szczególnosci na koperte....

Kiedy najwczesniej mozna stwierdzic płec malenstwa na USG?
Ja trzymam kciuki za dziewczynke- ale znajac przekore mojego ciała to bedzie chłopczyk.....Jasiek tez miał byc dziewczynka....

reklama
Do góry