werci
Fanka BB :)
Haha, fajne te testy, a Wy Dziewczyny jesteście pozytywnie zakręcone
ja wierzę tylko w jeden test
USG ;;
)) ale bym chciała się jutro dowiedzieć
w poprzedniej ciazy juz mi powiedział, że będzie dziewczynka.
Akuku ja miałam mega zgaga w ciazy i mam córeczkę, za to urodziła się cała owłosione i pokryta ciemnym meszkiem.
Ja chciałabym mieć chłopaka, ale tylko dla mojego M.
u mnie w rodzinie są głównie same parki i pierwsze są dziewczyny. U mojego M jest zwykle więcej dzieci i najpierw po 2 dziewczynki a potem chłopak. Jak teraz będzie dziewczynka to pewnie zdecydujemy się na jeszcze jedno
a jak będzie chłopak to zobaczymy :
)
Co do ciążowych objawów to mi tylko pozostała bolesność sutkow, jak za dużo albo za mało zjem to mnie mdli i dIwne zachcianki bo codziennie ok 22 po powrocie z pracy muszę zjeść coś rybnego, śledzia, tuńczyka, lososia, jakieś konserwy rybne... z Ala jadłam słodkie i lody teraz od słodkiego kompletnie mnie odrzuciło. Przestałam pić soki, herbatę słodziak, nie pamiętam kiedy jadłam czekoladę. ..
Miłego dnia!
Akuku ja miałam mega zgaga w ciazy i mam córeczkę, za to urodziła się cała owłosione i pokryta ciemnym meszkiem.
Ja chciałabym mieć chłopaka, ale tylko dla mojego M.
Co do ciążowych objawów to mi tylko pozostała bolesność sutkow, jak za dużo albo za mało zjem to mnie mdli i dIwne zachcianki bo codziennie ok 22 po powrocie z pracy muszę zjeść coś rybnego, śledzia, tuńczyka, lososia, jakieś konserwy rybne... z Ala jadłam słodkie i lody teraz od słodkiego kompletnie mnie odrzuciło. Przestałam pić soki, herbatę słodziak, nie pamiętam kiedy jadłam czekoladę. ..
Miłego dnia!
a mało nieraz lekarz nawet się pomyli także póki dzidz w brzuch jest nadzieja ;-)
...