reklama

Sierpniowe mamy 2015

Haha, fajne te testy, a Wy Dziewczyny jesteście pozytywnie zakręcone :) ja wierzę tylko w jeden test ;) USG ;;;))) ale bym chciała się jutro dowiedzieć :) w poprzedniej ciazy juz mi powiedział, że będzie dziewczynka.

Akuku ja miałam mega zgaga w ciazy i mam córeczkę, za to urodziła się cała owłosione i pokryta ciemnym meszkiem.

Ja chciałabym mieć chłopaka, ale tylko dla mojego M. :) u mnie w rodzinie są głównie same parki i pierwsze są dziewczyny. U mojego M jest zwykle więcej dzieci i najpierw po 2 dziewczynki a potem chłopak. Jak teraz będzie dziewczynka to pewnie zdecydujemy się na jeszcze jedno ;) a jak będzie chłopak to zobaczymy ::))

Co do ciążowych objawów to mi tylko pozostała bolesność sutkow, jak za dużo albo za mało zjem to mnie mdli i dIwne zachcianki bo codziennie ok 22 po powrocie z pracy muszę zjeść coś rybnego, śledzia, tuńczyka, lososia, jakieś konserwy rybne... z Ala jadłam słodkie i lody teraz od słodkiego kompletnie mnie odrzuciło. Przestałam pić soki, herbatę słodziak, nie pamiętam kiedy jadłam czekoladę. ..

Miłego dnia!

reklama
Akuku ja ci napraw z całego serca życzę dziewczynki!:-) Heh ale daj sobie spokój z wszystkimi tymi testami bo się biedna nakrecisz jak wyjdzie dziewucha a jak lekarzowi wyjdzie co innego to później zawód będziesz miała..a po co..ja też bym chciała dziewuche:-D a mało nieraz lekarz nawet się pomyli także póki dzidz w brzuch jest nadzieja ;-)

Co do zgagi ja miałam straszna w trzecim trymestrze i dziewczyna wyszła:-)

Moja córunia znowu chora...juz mam tego dosyc ciągle coś. Teraz ją kaszel meczy i w nocy się budzi także Akuku możemy sobie podać rękę

A ciagle z tym pecherzem... Od tygodnia juz chyba ponad kluje mnie tam cos w pecherzu, ph mam wysokie no i doszedl mi ten pienisty mocz :/ Poza tym w nocy bardzo bolalo jak sikalam ale wlasnie nie w pecherzu. Ech no po prostu porazka, chyba nigdy nie bede tylko szczesliwa w ciazy, zawsze gdzies sie ten strach bedzie czail :/

Magdus u mnie tez jak coś zaboli to strach zaraz.. ostatnio pisalam że mialam ból i nawet pytalam o to lekarza. Ale nawet on mi nic konkretnego nie powiedział. Teraz zmowu jakąś żółta wydzieline mam na wkladce i tez się martwię. .także mówią że ciaza to piekny stan..wg mnie jest to jeden z najbardziej stresujących okresów w życiu

Beata zgadzam się tym że ciąża jest stresująca. Trochę chyba łatwiej jak ma się już dziecko, bo nie ma aż tyle czasu dla siebie. Beatko ja też mam żółta wydzielinę jutro będę o to pytać lekarza. W poprzedniej ciazy te miałam ale była przezroczysta albo biała.

A mnie cos w srodku po lewej z przodu boli jak sikam i doszedl mi pienisty mocz :( Zwariuje do jutra !!!!

Hymmm jutro masz tą wizyte tak? Nie dasz rady dziś pójść do jakiegos lekarza? Zrób badanie moczu. Mi tez dziś w trakcie siusiania lata cos w moczu, ale w poniedziałek ide odebrać wyniki ogólne moczy i na posiew. Mam od razu zadzwonić z wynikami do mojego lekarza, bo może będę musiała jakiś antybiotyk brać. Może masz jakieś zapalenie albo coś, nie panikuj, będzie dobrze zobaczysz :))

Haha, fajne te testy, a Wy Dziewczyny jesteście pozytywnie zakręcone :) ja wierzę tylko w jeden test ;) USG ;;;))) ale bym chciała się jutro dowiedzieć :) w poprzedniej ciazy juz mi powiedział, że będzie dziewczynka.

Akuku ja miałam mega zgaga w ciazy i mam córeczkę, za to urodziła się cała owłosione i pokryta ciemnym meszkiem....

Co do ciążowych objawów to mi tylko pozostała bolesność sutkow, jak za dużo albo za mało zjem to mnie mdli i dIwne zachcianki bo codziennie ok 22 po powrocie z pracy muszę zjeść coś rybnego, śledzia, tuńczyka, lososia, jakieś konserwy rybne... z Ala jadłam słodkie i lody teraz od słodkiego kompletnie mnie odrzuciło. Przestałam pić soki, herbatę słodziak, nie pamiętam kiedy jadłam czekoladę. ..

Miłego dnia!
łosoś, tuńczyk.... bleeeeeeee jedyna ryba jaką akceptuje w ciązy to smażona i paprykarz :D

Akuku ja ci napraw z całego serca życzę dziewczynki!:-) Heh ale daj sobie spokój z wszystkimi tymi testami bo się biedna nakrecisz jak wyjdzie dziewucha a jak lekarzowi wyjdzie co innego to później zawód będziesz miała..a po co..

Moja córunia znowu chora...juz mam tego dosyc ciągle coś. Teraz ją kaszel meczy i w nocy się budzi także Akuku możemy sobie podać rękę
Zgadzam się, akuku nie ma co się nakręcać i tak nic tym nie zmienisz, będzie chłopak to będzie, przecież go nie będziesz w dziewuche przerabiać...prawda? :szok: ...
Beata w jakim wieku jest Twoja córeczka? Chodzi do złobka? Gdzie te dzieciaki tak łapią te zarazki

Zgaga podobno przepowiada dziecko z włosami- nawet ostatnio zostało to udowodnione naukowo :-D
Ja mialam okropna zgage w pierwszej ciązy-i wyszedł chłopak za to z fryzura afro :-D

Werci to daj znać co ci powie jestem zainteresowana;-) tylko mnie nic nie swędzi. Jest poprostu żółta. .hmm

Lilija w marcu 3 lata kończy. Nie chodzi do żłobka siedzę z nią w domu. I tak długo siedziała bo wcześniej też była przeziebiona później jakaś gorączka teraz znowu ten kaszel wrrrr... wszystko przez ta cholerna pogoda bo zima to powinna byc zima i wymrozic te zarazki a nie... no ja mam wiosne za oknem tulipany juz z ziemi mi wychodzą, bazie rosną. .chore to wszystko. A później krążą wirusy i łapie ją coś co chwilę

reklama
Lilija juz robilam, ph mam wysokie no i wyszly mi fosforany niepostaciowe czy jakos tak bo mocz strasznie metny byl.
ja podziwiam te ktore zachodza w kolejne ciaze i chca jeszcze i jeszcze. ja jak teraz pojdzie dobrze to nastepne planuje za 10 lat bo naprawde tyle to nerwow kosztuje.... jeszcze w dniu wizyty po wyjsciu jest euforia a pozniej znow zamartwianie..... ja tez juz pd jakichs dwoch tyg brudze wkladki na zolto. nie wyglada mi to na sluz, sluzu mam naprawde bardzo malo.
co do plci moze jutro sie dowiem co bedzie :) nie zalezy nam bardziej na danej plci chociaz poprzednim razem marzylismy o chlopcu a o dziewczynce nie dopuszczalismy mysli... jestesmy tylko cholernie ciekawi :D moj D. kompletnie nie zgadza sie na Hanie, wiec uparlam sie ze albo Lilia albo Liwia i koniec ! :D ech dziolchy wcale mi ten czas nie leci, mam wrazenie ze stoi w miejscu.
irytuje mnie to ze im czlowiek bardziej sie stara tym gorzej wychpdzi. mam dwie kolezanki ktore nie wiedzialy ze sa w ciazy, jedna dowiedziala sie jak rodzila, druga w 7 miesiacu. obydwie pala i dzieci zdrowe jak ryby, a ja wtedy tak jak i teraz chodzilam co dwa tyg i wyszlo jak wyszlo. nigdy nie zrozumiem co kieruje tym swiatem :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry