loveboiled
Fanka BB :)
Akuku ja mialam zgage i wyszedl chlopiec 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Werci to daj znać co ci powie jestem zainteresowana;-) tylko mnie nic nie swędzi. Jest poprostu żółta. .hmm
Lilija w marcu 3 lata kończy. Nie chodzi do żłobka siedzę z nią w domu. I tak długo siedziała bo wcześniej też była przeziebiona później jakaś gorączka teraz znowu ten kaszel wrrrr... wszystko przez ta cholerna pogoda bo zima to powinna byc zima i wymrozic te zarazki a nie... no ja mam wiosne za oknem tulipany juz z ziemi mi wychodzą, bazie rosną. .chore to wszystko. A później krążą wirusy i łapie ją coś co chwilę

Farbowałas zwykła farbą , czy szamponem? Ja najbardziej boje sie tego zapachu, czy on nie zaszkodzi.Ja farbowalam 2 dni temu bo już nie mogłam na siebie patrzec w lustrze (...) Mi z objawów internetowych wychodzi pół na pół więc w brzuchu siedzi parka![]()
Farbowałas zwykła farbą , czy szamponem? Ja najbardziej boje sie tego zapachu, czy on nie zaszkodzi.
Ej nie pisz tak, mi tez z objawów online wychodzi pół na pół a mam pojedyńczą...czy to poznacza,że wyjdzie mi Obojniak ? hahahaah) . Ja tam nadal stawiam na chłopaka ^^