• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
No tak, zmiana temperatur jest zdradliwa, niech Twoja mała szybko wraca do zdrówka!

Pytanie z innej beczki, farbujecie włosy? Mam takie odrosty,że Hej.

Ja jeszcze nie farbowałam- ale ostatnio znalazłam 2 siwe więc się powaznie zastanawiam nad farbą....
Moja kolezanka teraz w 9 miesiacu farbowała co 2 miesiące....

Werci to daj znać co ci powie jestem zainteresowana;-) tylko mnie nic nie swędzi. Jest poprostu żółta. .hmm

Lilija w marcu 3 lata kończy. Nie chodzi do żłobka siedzę z nią w domu. I tak długo siedziała bo wcześniej też była przeziebiona później jakaś gorączka teraz znowu ten kaszel wrrrr... wszystko przez ta cholerna pogoda bo zima to powinna byc zima i wymrozic te zarazki a nie... no ja mam wiosne za oknem tulipany juz z ziemi mi wychodzą, bazie rosną. .chore to wszystko. A później krążą wirusy i łapie ją coś co chwilę

Mnie też nic nie swędzi i nie ma generalnie żadnego zapachu, bardziej taki wodny.

Ja farbowalam 2 dni temu bo już nie mogłam na siebie patrzec w lustrze.

A co do zgagi to w poprzedniej ciąży miałam w 3 trymestrze i urodziłam prawie całkiem łysa dziewczynkę. Teraz odkąd minęły mi mdłości to mam zgage :-)

Mi z objawów internetowych wychodzi pół na pół więc w brzuchu siedzi parka :-D

Witam sie niedzielnie,

moja mala tez cos przeziebiona. Katar ma ale to normalne w tym okresie, w zlobku praie wszystkie dzieci z katarem chodza. Ale dzisiaj zaczela troche kaszlec. Zobaczymy jak to dalej bedzie wygladalo i najwyzej przejde sie z nia do lekarza w przyszlym tyg.

ja tez brudze wkladki na zolto. Ale jak ostatnio bylam na wizycie to lekarz mowl ze wszystko w porzadku wiec sie nie martwie.

Ja farbowalam 2 dni temu bo już nie mogłam na siebie patrzec w lustrze (...) Mi z objawów internetowych wychodzi pół na pół więc w brzuchu siedzi parka :-D
Farbowałas zwykła farbą , czy szamponem? Ja najbardziej boje sie tego zapachu, czy on nie zaszkodzi.
Ej nie pisz tak, mi tez z objawów online wychodzi pół na pół a mam pojedyńczą...czy to poznacza,że wyjdzie mi Obojniak ? hahahaah ;)) . Ja tam nadal stawiam na chłopaka ^^

Farbowałas zwykła farbą , czy szamponem? Ja najbardziej boje sie tego zapachu, czy on nie zaszkodzi.
Ej nie pisz tak, mi tez z objawów online wychodzi pół na pół a mam pojedyńczą...czy to poznacza,że wyjdzie mi Obojniak ? hahahaah ;)) . Ja tam nadal stawiam na chłopaka ^^

Farbowalam zwykła farba, garnierem. Dopiero teraz bo wcześniej zapał bardzo mi przeszkadzał.
Ale z objawów, które pamiętam z córka też by mi wyszedł obojniak, a nawet bardziej chłopiec. Teraz obstawiam dwóch chłopców albo właśnie parke ale mam już córkę więc tak prawdę mówiąc to wszystko mi jedno co teraz będzie :-D

reklama
ja sie bede po 10tym farbowac razem z mamunia :D odrost juz mam straszny :o kupie jakas bez amoniaku po prostu. i wlasnie mama mnie bede farbowac bo ja zawsze sie farbowalam z glowa nad brodzikiem i wychodzilam zaczadzona, teraz chce tego uniknac hahahaha :D a chwalilam wam sie juz ze jedziemy jutro z tesciem po komode? ! polowa dla nas polowa dla bobo :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry