reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja urodzilam małą i mowilam nie nigdy więcej za żadne skarby. .i co? I jestem tu:-D po dwóch latach poczulam tak silne parcie na dziecko że nic się nie liczyło. Mój nie chciał bo mu tak wygodnie.. musialam go przekonywać ale się udało i jestem najszczesliwsza na świecie:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny :-)

Zdrowka dla Was i dzieciaczkow.

Magdus poczekaj do jutra a jak bardzo boli to jedz na ip. Moze jakis kamien Ci sie zrobil co tak boli?
Wrzuc jutro foto komody :-)

U mnie jednak musiało minąc prawie 10 lat nim w ogóle pomyslałam o drugim malenstwie- nawet teraz jeszcze nie jestem do konca przekonana- cieszę się z maleństwa ale jednocześnie bardzo boję się ze stracę pracę o którą tak bardzo walczyłam... myślałam ze staranie zajmnie nam co najmniej pol roku albo i dłużej,a tu udało się prawie od razu...mimo że lekarz nie dawał zbyt dużych szans ze względu na endometriozę....

Jesli chodzi o plec to bardziej z M wolelibysmy dziewczynke ale co bedzie to bedziemy szczesliwi. I w koncu dogadalismy sie do imienia dla chlopca: Iwo :-) Dla dziewczynki niezmiennie Małgosia :-)

Lucynko jutro narazie chyba tylko pojedziemy zamowic. Ale jak juz bedzie i bedzie zlozona to jasne :D poki co nie boli takze chwala za to :D
dobrze ze uzgodniliscie, ja juz nie chce poruszac tego tematu bo nie chce sie denerwowac :D ale jutro juz moze bedzie jasne kto tam siedzi wiec moze bedzie latwiej :D

O tak Magdus tez bym juz chciala wiedziec kto tam mieszka:-) We wczesniejszej ciazy czulam, wiedzialam ze to dziewczynka a teraz nie mam specjalnie przeczucia. Mowie do malenstwa Ktosiek albo Ktosia :-)

Jutro sporo z nas ma wizyty wiec ciekaw jestem czy juz ktoras z nas bedzie wiedziala kto u nich mieszkz :-)

Trzymam mocno kciuki za nasze jutrzejsze wizyty :-)

Takie biedne chore oczka mam ;( czekamy w szpitalu na wizyte..

Załączniki

• 1422796479895.jpg
    1422796479895.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 55
Mezus obiad gotuje. Pachnie ze juz nie moge wytrzymac. Dzisiaj paella:-)

Bylam z mala na spacerze przy plazy. Chlodno ale pieknie slonce swiecilo wiec spacer sie udal.

A ja zawsze chcialam miec dwojke dzieci. Ale przez to za mala mi tak zle spi po nocach to troche sie ociagalam z drugim dzieckiem a nawet zastanawialam sie czy nie pozostac przy jednym. Jednak stwierdzilam ze czas ucieka, mloda juz nie jestem i chce zeby mala miala rodzenstwo wiec w sumie nie ma na co czekac. Chociaz myslalam ze ciut dluzej nam to zajmie i znowu bedziemy miec zimowego maluszka. A tutaj prosze...:-)

Lucalew ja juz niby znam plec. Chlopak:-) ale jeszcze poczekam na nastepna wizyte czy moj gin tez tak stwierdzi.

A wogole ma ktoras takie mocne nerwy i bedzie czekala do rozwiazania z poznaniem plci?

akuku biedny Emis:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry