reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej Bączusie!

Lilija - tak uparłam się na Leona bo ja marzę o trzech synach :D oczywiście będę się cieszyć jak będzie córka i w ogóle... ale pomarzyć można nie? ;)
i też muszę iść do fryzjera... idę na tonowanie włosów, cokolwiek to znaczy :P

idę na spacer... :) jest tak pięknie dziś! słuchawki w uszy okulary przeciwsłoneczne i lans na wsi :D
Miłego dniaaa :)

Magduś - odpoczywaj... ja przeszłam już w ciąży zapalenie pęcherza... jak dostaniesz antybiotyk to poproś koniecznie coś osłonowego na drogi moczowe. Ja nic nie dostałam i później tak mi zniszczyło florę bakteryjną, że pojawiła się infekcja grzybicza. Na szczęście już wszystko ok :)

reklama
Kobitki w srode mam wizyte u lekarza juz nie moge sie doczekac:) od wtorku zaczynam 15ty tydzien jak myslicie czy na wizycie bedzie mozna juz poznac plec? To moja pierwsza dzidzia, razem z narzeczonym chcielibysmy Dziewczynke - Jagódka:) ale czuje ze bedzie chlopak.

wiesz Blerka najgorsze ze to juz drugie zapalenie pecherza w tej ciazy :( pierwsze bylo sto razy gorsze, siedzialam na toalecie i myslalam ze urodze tak bolalo i gonilo do kibelka.... ale wtedy tylko podejrzewalam ze moge byc w ciazy i jednak szybko minelp a teraz jest lagodne ale jest i jest :/ musze naprawde poprosic p jakies tabletki bo zurawina, czarna porzeczka i duza ilosc wody po prostu nie pomaga. nie piecze i w ogole alecto klucie w pecherzu jest najgorsze :/

Szpan na wsi powiadasz? ja mam lenia w dupie ale trza sie ruszyc na zakupy :D

buahahaha dziewczyny : JESZCZE . Hahaahahaha :D
ja wole jednak skonsultowac z lekarzem kwestie tabletek. jestem bardzo ostrozna bo to nigdy nic nie wiadomo.
wrocilam z zakupow, teraz trza pomyc naczynia i moze jakis obiad na szybko :D

reklama
A ja w zadnej ciazy zgagi nie mialam i chlopaki :p heheh
No nic trzeba czekac do usg ;)

Lilija ja tez z sody zrobilam dwa heheh jeden zrobilam tak ze soda do kubka i na to mocz i sie spinilo-chlopak.
A drugi tak(ten sam mocz) ze do moczu wsypalam sode i sie nie pienil czyli dziewczynka hahah
Wiem ze nic nie wiem.

Magdus moze na ip pojedz ?

Beata pewnie nadzieja bedzie do konca..jak bylam w ciazy z emilkiem to kolezanka byla w 3 ciazy 2 razy powiedzieli ze chlopak... dopiero w 26 tc powiedzieli ze jednak dziewczynka ! I na corcie druga (pierwszy syn) tak więc pomylki zawsze sie zdarzaja.

Druga znajoma miala juz jednego syna i na kazdym usg mowili ze chlopiec... jeszcze w dniu porodu zrobili usg (lelarz ktory odbieral porod) i mowil ze na 1000% chlopak ..i urodzila sie dxiewczynka tylko spuchnieta cipcie miala... tak wiec wszystko jest mozliwe !

Lilija haha no raczej ze nie ! Az tak na bani zle nie mam ;) chcialabym corcie ale to tylko marzenie ..najwyzej sie niebspelni i bedzie syncio ;) a jaka obstawe bede miala ;) hahaha. Za 20 lat wszystkich na imprezę zabiore hahaha ;) beda pilnowac mamusi ;)

Magdus za 10 lat to możesz sie juz nie zdecydowac ;) zycze Ci by strach sie zmniejszyl ;)

Zmykam z emilem na szpital..oczy coraz gorzej...ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry