reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucynko to tak jak ja, tez w poprzedniej ciazy czulam ze dziewczynka chociaz marzylam o chlopcu.
Agatko ale biedulek z tego Twojego synusia :(:( ale mi go szkoda :(
a zdecydowac za 10 sie zdecyduje, o ile finanse pozwola :) a zdecyduje bo kocham dzieci i nie chce zeby moje dziecko bylo jak ja jedynakiem :)

chyba czas zaliczyc drzemke :D
o wlasnie, ja tez trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i poprosze kciukasy dla mnie, z gory dziekuje ! :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!
Blerka aaaaaaaaaaa! Przeczytałam część Pączusie zamiast Bączusie i nie mogę przestać myśleć o pączkach! W ogóle masakra, apetyty mi wraca, powoli zaczynam jeść ale mam ochotę na samo syfskie żarcie! Serio! Wczoraj myślałam że mnie rozniesie bo taką miałam ochotę na hot doga (żeby nie było parówek nie jadlam kilka lat bo uważam że jest to padkudny produkt mięsopodobny......) no więc nie wiem co się dzieje!

Co do testów, w życiu nie uwierzę że działają, można zrobić dla zabawy ale przecież z moczu nie da się określić płci!
Jeśli chodzi o usg, może nie powinnam pisać ze względu na Akuku, bo się biedna nakręci, ale kuzynce m cały czas mówili ze chłopak, na każdym badaniu nawet przed porodem a urodziła się dziewczynka:) więc to też na 100% nie wiadomo.

Magda do porodu nie wiedziała że jest w ciąży? Helllllloooooo! Chciałbym ją poznać, bo zawsze się zastanawiałam jak to możliwe, rozumiem że niektóre nie mają żadnych objawów pierwszego trymestru, że plamią lub krwawią w tym czasie co powinny mieć okres, ale jak oberwiesz kopniaka w żołądek lub pęcherz to wydaje mi się że tego nie można z niczym innym pomylić!

Anney ten test Nifty czy jakoś tak, to chyba taki bardzo wiarygodny test ale pod kątem wad genetycznych, w Pl kosztuje coś ok 2tyś i wiem że jak wyjdzie fałszywie negatywny (dziecko urodzi się chore) to płacą ładne odszkodowanie (ale chyba jeszcze im się to nie zdarzyło).

Dużo zdrówka dla chorujacych!

Ja tez zaraz wychodze na spacer bo ladnie sloneczko dzis swieci. Tylko sie ogarne i zmykam :-)

Kciuki trzymam za nas wszystkie :-)

Paella pychotka jadlam jak bylam u M pare lat temu w Madrycie. Mieszkal w Hiszpanii z 6 lat. Czasem jeszcze gada przez sen po hiszpansku hehehe
A i jeszcze pyszne osmiornice i tortila z ziemniakow i jajek, cebuli, warzyw pychotka :-)

Yoohoosek to samo miala moja znajoma z okresleniem plci. Nie martw sie ..ja i tak do pprodu bede wierzyc ze dziewucha..chocbym 100 usg miala i mowili ze chlopak hahaa.

Dli mu inne ktople..ale lakrz mowi ze wirus..moje gardlo czystw ? A boli jakbym ze 100 kaktusow polknela eh..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry