Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga widocznie wszystko jest mozliwe
Akuku biedulo moze wlasnie dlatego lepiej nie kupowac detektora bo pozniej sie czlowiek bardziej stresuje...
Lucynko pierwsza mam o 12:50 a prenatalne o 18. denerwuje sie strasznie.... a Ty na ktora masz?
Magdus swiadoma jestem ze dzidziuś może się odwrocic tak ze nie zlapie serduszka
Nie dal zadnej masci tylko krople mamy
A mnie znowu na noc gardlo rypie eh
Emil się rozbudzil i się bawi..
Ale ja wam zazdroszczę tych wizyt !! ja najwcześniej za tydzień a najpóźniej to za niecale 3 tygodnie ciesze się ze tu już tuz tuz
w pl tez już w kinach będzie na dniach 50 twarzy greya ???
ja się tu przejde... chciałabym z m- tylko pojade zapytać czy można z dzieckiem hahaha chłopaki będą w szkole a my możemy skoczyć- a jak nie to może bym koleżance na te 2 godziny podrzucila Emilka- ale watpie... wiec wtedy pojde sama najwyżej
A w kinach od 13.02 no musze isc
ojej akuku no faktycznie straszne ma te oczka synus, oby nowe krople szybko pomogly i ten szpital w domu sie skonczyl
lucalew, magdus - kciuki za jutrzejsze wizyty, ja mam we wtorek i tez juz mam stresa
ooo widze ze dzis emocje pilkarskie siegaly zenitu
co do farbowania wlosów to ja tez juz musze bo odrosty mega i na strzyzenie musze sie wybrac w koncu ale czekam az moje mdlosci sie uspokoja do konca i wtedy sie umowie bo juz zaroslam ze hoho
a my dzis w odwietkach bylismy u 3 miesiecznej dziewczynki i powiem szczerze ze zapomnialam juz jak to jest z takimi malusienkimi dzieciaczkami, jak popatrze na tego mego wielkoluda to trudno uwierzyc ze 2 lata temu tez taki byl, ehh
Akuku strasznie wspolczuje choroby synka, chyba jak kazda z nas nie cierpie jak dzieciaki choruja-straszne mi ich zal.
U mnie na bol gardla bardzo pomaga woda z sola.
Brzuchatki kochane.Wczoraj bylam na USG i okazalo sie,ze to byl ostatni dzien w ktorym mozna zrobic badanie na syndrom Downa.Dzidzia jest o tydzien starsza i dzisiaj zaczelam juz 15tydz.ciazy :-) ale sie ciesze ! termin porodu na 1go sierpnia
Anney, magdus, lucalew i reszta dziewczyn wizytujacych jutro trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty bedzieci pytac co miedzy nogami ? Hehe sorrki ze tak pytam ale ciekawi mnie czy juz bedzie widac moze uda mi sie przymusic na moim usg hehe