reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

kendziorek - witaj

anney, zanetaanna - rowniez kciuki za wizyty

akuku - widze ze ta chec poznania plci to cie juz opętała normalnie:-D ja ide we wtorek i bede pytala ale pewnie i tak mi nie powie tak jak w pierszej ciazy nie chcial na tym etapie powiedziec bo chodze do tego samego

reklama
Dziewczyny trzymam za Was jutro kciuki. :-D
Żaneta jak nie plamisz to moim zdaniem całkiem niezły znak. Ja w ciąży z córka nie miałam kompletnie żadnych dolegliwości. Trzymam kciuki za bijace serduszko.

Akuku biedny synus, mam nadZieję, że nowe krople pomaga.

A moje dzieci przechodza same siebie. To co tydzień temu było delikatnym bulgotaniem przerodziło się w regularną bitwę. Mam wrażenie, że one mają jakieś zawody pływackie. Aż pod ręką czuł mąż jak się przelewaja. Ale każde ma po 8 cm to razem kawał dziecka :-D

Ja nie pytałam o płeć,poczekam jeszcze 4-5tygodni i mam nadzieję,że na.polowkowym będzie juz porządnie widać co tam między nóżkami jest.Wtedy zaraz idę uczcić to jakimiś zakupami dla dzidzi :) Chociaż muszę się przyznać że wczoraj tez nie wytrzmalam i po usg kupiłam rzeczniczek kąpielowy taki z kaczuszka na kapturku...:)

Witajcie dziewczyny, ale produkcja ! Poczytam jak bede miała czasu.

weszłam tutaj tylko, by powiedziec, ze wczoraj miałam ""fanatyczny" dzien, w tym samym czasie kupiłam samochod i zmarł mi ukochany dziadek, dokładnie w tym samym czasie.... :szok: I jutro lece do Polski na tydzen. Wiedziałam ze ten czas naejdzie, ale nie spodziewiałam ze to bedzie dzien w ktorym kupiłam pierwszy samochód.

mam juz mazde 3 rocznik 2008;-):-)
Do zobaczenia za tydzen, bo w Polsce nie bede miała czasu by wejsc na forum.

reklama
Ja nie pytałam o płeć,poczekam jeszcze 4-5tygodni i mam nadzieję,że na.polowkowym będzie juz porządnie widać co tam między nóżkami jest.Wtedy zaraz idę uczcić to jakimiś zakupami dla dzidzi :) Chociaż muszę się przyznać że wczoraj tez nie wytrzmalam i po usg kupiłam rzeczniczek kąpielowy taki z kaczuszka na kapturku...:)

Ja wczoraj bylam na zakupach ale nie moglam sie na nic zdecydowac, chyba jednak poczekam az plec poznam :)

Do góry