reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cześć dziewczyny dołączam do Was, termin na 8 sierpnia. Jest to bardzo wyczekiwana ciąża, bo walka o nią trwała prawie 4 lata. Ja badania prenatalne miałam w piątek, na wyniki czeka się ze dwa tygodnie, mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok! Po usg lekarz stwierdził pępowinę dwunaczyniową, w środę idę na powtórne usg, jak to lekarz powiedział będzie szukał tętnicy dalej. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok!

Cześć dziewczyny dołączam do Was, termin na 8 sierpnia. Jest to bardzo wyczekiwana ciąża, bo walka o nią trwała prawie 4 lata. Ja badania prenatalne miałam w piątek, na wyniki czeka się ze dwa tygodnie, mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok! Po usg lekarz stwierdził pępowinę dwunaczyniową, w środę idę na powtórne usg, jak to lekarz powiedział będzie szukał tętnicy dalej. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok!

Witaj :) a o co dokladnie chodzi z ta pepowina? Czy to czyms grozi?

reklama
Hej Dziewczyny,
Nie pisałam juz od kilku dni... Mam chwile czasu tylko dla siebie bo Maz poleciał na kilka dni do polski .

Jutro mam wizytę... Mam nadzieje, ze uda mi sie usnąć choc na chwilkę.

Trzymajcie za mnie jutro kciuki , bede Wam bardzo wdzięczna!
Od kilku dni nie mam zadnych dolegliwości prócz skoków ciśnienia ... Nawet budzi mnie bardzo mocno przyspieszony puls ;/
Zero bólu piersi i podbrzusza gdzie wcześniej każdego dnia.
Zadnych plamien nic ... Mam nadzieje , ze to dobry znak...

Gratuluje Wam wszystkich pomyślnych wizyt i trzymam za was kciuki!

Całuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry