reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
najlepiej paracetamol

Ciezko cos kupic jak sie nie wie kto tam w brzuszku mieszka :) ale wczoraj juz nie moglam wytrzymac i musialam cos wziac,padlo na reczniczek bo jest unisex :D

Trzymam kciuki dziewczyny za jutrzejsze wizyty !

witam wieczornie. czytam ale pisać nie ma o czym:) dzień w sumie nie różniący się od innych.

Jutro idę załatwiać sprawy z domem. Mam nadzieję, że wszystko się uda.

Ja dziś na car boot byłam i 3 pary bucików kupiłam i śpiochy superman :)

Proponuje nowy wątek bo coraz cześciej o naszych zakupach zaczynamy pisać. Mam na myśli nasze zakupy ( mogą być to gacie ciążowa a nawet nowa doniczka do kwiatka czy czym tam się chcemy pochwalić no i oczywiście, rzeczy dla bejbika też. ) Chyba, żeby do wyprawki dodać nasze zakupy, żeby nie dublować wątków??

Witaj :) a o co dokladnie chodzi z ta pepowina? Czy to czyms grozi?

ja moze odpoweim.
dwunaczyniowa pepowina moze wystepowac przy kilku wadach(serca,nerek) moze bo wcale nei musi i czesto sa dwunaczyniowe pepowiny i dzeci zdrowe, bo to pojedyncze naczynie jest zwyczajnie duzo grubsze.
normalnie sa dwa naczynia odprowadzajace krew do lozyska i jedna doprowadzajaca.
1 artery, 2 vessels.

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie:)
Niestety nie mam czasu tu zaglądać tak często jakbym chciała, od czasu do czasu Was podczytuję...Zazdroszczę nocnych rozmów i fajnie że poruszacie wiele przeróżnych tematów:) Z tego co wyczytałam (mam nadzieję, że dobrze) u Waszych bobasów wszystko ok! Cieszę się i gratuluję!!!:) Na liście widziałam, że dziś dzień wizyt i usg genetycznych - trzymam za Was kciuku baaaardzo!!! Ja w nocy spać nie mogłam. Pozdrawiam gorąco!

Witam się z Wami. ja jestem po ponad dwutygodniowym pobycie z młodszym synkiem w szpitalu z powodu zapalenia płuc, któryś raz w tym roku. Mały czuje się już lepiej, a mi udało się wyrwac w piątek do lekarza, który stwierdził, że na jego oko spodziewamy się dziewczynki. Dla nas to wspamiała wiadomośc, tym bardziej, że w domu już dwóch chłopców jest, maż trzeci, więc dodatkowa kobieta zawsze się przyda;-)

Ulkan no to super że płeć taka jak chciałaś. To w którym tygodniu dokładnie ci powiedział? Wrzuć nam fotkę:-)

A gdzie synek złapał to zapalenie biedny

reklama
Witajcie dziewczyny, ale produkcja ! Poczytam jak bede miała czasu.

weszłam tutaj tylko, by powiedziec, ze wczoraj miałam ""fanatyczny" dzien, w tym samym czasie kupiłam samochod i zmarł mi ukochany dziadek, dokładnie w tym samym czasie.... :szok: I jutro lece do Polski na tydzen. Wiedziałam ze ten czas naejdzie, ale nie spodziewiałam ze to bedzie dzien w ktorym kupiłam pierwszy samochód.

mam juz mazde 3 rocznik 2008;-):-)
Do zobaczenia za tydzen, bo w Polsce nie bede miała czasu by wejsc na forum.

Lakara,,najszczersze wyrazy współczucia :(
No i gratuluję zakupu samochodu. Ja nadal szukam, tez chciałabym mazda 3, ale oglądam jeszcze ople Merivy i citroeny c4. Zależy mi na tym żeby do bagażnika wszedł wozek z gondola, bo na tylni siedzeniu będą dwa szkraba.

DIewczyny, nie wiem czy u Was też tak jest, ale jak mnie w rodzinie jest kobietą w ciazy to każde narodziny poprzedza czyjąś śmierć. Z bliższego, albo dalszego otoczenia. W poprzedniej ciazy zmarła moja sąsiadka, w tej ciazy bliski sąsiad rodziców.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, a Wy trzymajcie za moją. Ja mam dzisiaj normalna z prenatalne mi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry