Fiołeczka89
Fanka BB :)
Aaa no to teraz wszystko już wiem. U mnie koszt tego usg wynosi 300zl musze porozmawiać z mężem co robimy, tylko on pracuje więc taki wydatek trzeba przemyśleć ale chciałabym wykonać to badanie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rodzice dobra pomoc od razu po porodszie, ja niestety bede sama z Mż , chociaz przez 2 tygodnie bedzie ze mna,a pozniej do pracy normalnie, a jeszcze ma taka prace że nigd nie jest w niej 8 godzin, nadgodziny to normalka :-/, już nie mówiąc o zagrożeniu zycia, ale to inna bajka (a raczej koszmar). Twoj daleko poleciał??Eh, ja dziś padnięta. Mężol wyjechał w delegację, moi kochani rodzice (bo nie wiem chyba jeszcze nie pisałam, od niespełna roku moi rodzice mieszkają zaraz obok i baaaaaardzo pomagają nam z Tomkiem. Jak wróciłam do pracy oni się nim zajęli, a teraz kiedy znowu ciąża zagrożona, plamienia, nakaz leżenia, cały czas się nim opiekują, a ja tylko z doskoku. U mnie wszyscy w ogóle przejęci- pierwszą ciążę straciłam, druga zagrożona, pierwszy trymestr leżący, później ja miałam poważne problemy zdrowotne, teraz powtórka z rozrywki, z jednej strony się wkurzam, że obchodzą się ze mną jak z jajem, no ale z drugiej...... boję się cwaniakować, żeby faktycznie nie zaszkodzić) pojechali do mojej siostry do Warszawy (czy chwaliłam się że za tydzień po raz drugi zostanę ciocią???) pomóc jej przed porodem i jak będzie w szpitalu. Tak więc jestem sama z moim małym kochanym łobuzem. Jest super, ale jak poszedł spać to padłam i spałam razem z nim. Teraz też już leżę w łóżeczku i zaraz uciekam do krainy Morfeusza
Ja w czwartek (w swoje urodziny) wybieram się na USGP przed chwilą mi oświadczył, że chcą mu przebookować bilet żeby został do piątku, ale powiedziałam, że wraca w środę, albo w ogóle może się w domu nie pojawiać
Już się nie mogę doczekać!!!! Jeszcze po tych dzisiejszych Waszych opowieściach!!!
I teoretycznie mam jeszcze umówione prywatnie 11.02 usg i się łamię, bo jak wszystko w czwartek (W LuxMedzie) pójdzie ok to chyba odwołam to drugie....
Lucyna i co mierzyli??Lilija ja mialam przez dopochwowo bo przez brzuch bylo slabo widac bo sadelko :-)
Co mierzył i co zbadał lekarz na pierwszej wizycie. Chodzi mi o to ze ja na prenatalne raczej nie pojde i chce wiedziec co w takim razie mam sie spodziewac na usg genetycznym jakie zafunduje moj lekarzejj Lucynko ja tez mam sadelko !!
Yohosek, spojrzal na wyniki i powiedzial ze dobremoze to bejbik mi tak napiera? no mowie wam jak zobaczylam tego buta w brzuch na usg to padlam hahaha
teraz to juz niech mnie boli wszystko haha, ciesze sie ze jest ok ! a Ty walcz zeby mezucho z Toba byl! moj to banana mial na buzi jak tylko tego kopniaka zobaczyl
Lilija a o co konkretnie pytasz?