Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nadal umieram :-( Pije herbate, wode, syrop i co troche latam siku :-) Najwazniejsze jednak ze goraczka troche spadla :-)
Beatko, czyli sniadanie na pewno wreszcie smakowalo? :-) Milego dnia zycze dziolszki ;-)
Moaa mala znowu cos dzisiaj niedomaga wiec nie poszla do zlobka. Teraz spi juz prawie 1,5 godz. Musi cos jej dolegac bo nigdy tak wczesnie na drzemke nie poszla.
Jutro ma 2gie urodziny wiec wzielam sie za pieczenie torta. Wczoraj zrobilam blaty a dzisiaj bede krem robic. Czekam tylko az mi owoce stezeja.
Dzisiaj srednio sie czuje, troche mnie mdli ale daje rade. Aby nie mdlilo czesto musze cos jesc. Bede jak foka albo slon morski
Cześć Dziewczyny!
wizyta poszła dobrze więc Mąż zezwolił () na mój coroczny weekendowy wyjazd na spotkanie z kumpelami ze studiów w Toruniu. Oczywiście musiałam milion razy obiecać, ze będę u siebie dbać, udzielił mi lekcji pt. "Jak ochronić Brzuszek", zapakował ciepłe gacie... no i pozwolił....:-) więc już dziś życzę Wam miłego weekendu!
p.s. O matko! ile będę musiała stron przeczytać po tych trzech dniach!
Trzymajcie się ciepło!
Udanych wizyt!
Brzuchy do góry!