reklama
Borysiatko
Fanka BB :)
lilija też byłąm dziś z siostrą w Lidlu
Ja nic nie kupowałam jeszcze ale siostra dla swojego 9mieiseczmego kupiła 2 komplety welurkowych dresików. Też już mało co zostało jak zajechałyśmy. Tak w ogóle to pojechałam do miasta po wyniki grupy krwi, które zaginęły. Bo ani w poradni kobiecej do której chodze na NFZ ani w przychodni nie było. I tam jak zaszłam to też nie było, ale miła pani mi je wydrukowała na nowo. Ah i musiałam praktyki studenckie załatwić. Załatwiłam od razu na dwa semestry
Na szczęście wszystkie prace będę mogla robić w domu na kompie
jakies kosztorysy itp. W ogóle głupotą sa te praktyki na studiach zaocznych. Po 1 ludzie w 99% pracują po 2 jakbym była juz na l4 to nie mogłabym odbyć praktyk...
Agga84 ja jutro o 12 mam USG genetyczne i też mam małego stresa...
lilija
lilija też byłąm dziś z siostrą w LidluJa nic nie kupowałam jeszcze ale siostra dla swojego 9mieiseczmego kupiła 2 komplety welurkowych dresików. Też już mało co zostało jak zajechałyśmy. Tak w ogóle to pojechałam do miasta po wyniki grupy krwi, które zaginęły. Bo ani w poradni kobiecej do której chodze na NFZ ani w przychodni nie było. I tam jak zaszłam to też nie było, ale miła pani mi je wydrukowała na nowo. Ah i musiałam praktyki studenckie załatwić. Załatwiłam od razu na dwa semestry
Na szczęście wszystkie prace będę mogla robić w domu na kompie
jakies kosztorysy itp. W ogóle głupotą sa te praktyki na studiach zaocznych. Po 1 ludzie w 99% pracują po 2 jakbym była juz na l4 to nie mogłabym odbyć praktyk...
OOO te dresiki tez były super, ale zostały same różowe i jedna para brązowych, ale już wymacana przez ludzi, a ja mam tak,że biore tylko nieodpakowane. I jak wyniki krwi ??
Praktyki na studiach ja akurat miło wspominam
Trzymam kciuki za jutrzejsze badania, jak tylko wrócisz melduj
beata88
Lilija ja też praktyki mialam w Sądzę w Zielonej Górze w wydziale karnym:-)
Akuku
Borysiatko kciuki za jutro 
Lilija jak mi na czyms zalezy to i rospakowane biore
i tak wypiore i wyprasuje hehe 
Ja nockr mialam do bani..emilka meczy katar kaszel i zeby ;/
Mam nadzieje ze po antybiityku szybko minie
Doczytalam z tym antybiotykiem juz roznica w ml ale stezenie leku to samo czyli w pierwszym mialam 125mg w 1.25 ml a teraz mam 125mg w 5 ml.
Na jutro mam tort ale rano oblozylam kremem otynkowalam..gotowy do zdobienia ale to jak dzieci spac pojda..czy za chwile..
Mam nadzieje ze w miare szybko pojdzie.. jeszcze takiego nigdy nie robilam... yyy tort w ksztalcie piersi z peniskiem pomiedzy ! Przyjdzie mi macac innego ! Haha
Lilija jak mi na czyms zalezy to i rospakowane biore
Mam nadzieje ze po antybiityku szybko minie
Doczytalam z tym antybiotykiem juz roznica w ml ale stezenie leku to samo czyli w pierwszym mialam 125mg w 1.25 ml a teraz mam 125mg w 5 ml.
Na jutro mam tort ale rano oblozylam kremem otynkowalam..gotowy do zdobienia ale to jak dzieci spac pojda..czy za chwile..
Mam nadzieje ze w miare szybko pojdzie.. jeszcze takiego nigdy nie robilam... yyy tort w ksztalcie piersi z peniskiem pomiedzy ! Przyjdzie mi macac innego ! Haha
reklama
lilija
Lilija ja też praktyki mialam w Sądzę w Zielonej Górze w wydziale karnym:-)
No proszę
Borysiatko kciuki za jutro
Lilija jak mi na czyms zalezy to i rospakowane biorei tak wypiore i wyprasuje hehe
Mam nadzieje ze po antybiityku szybko minie![]()
Mam nadzieje ze w miare szybko pojdzie.. jeszcze takiego nigdy nie robilam... yyy tort w ksztalcie piersi z peniskiem pomiedzy ! Przyjdzie mi macac innego ! Haha![]()
buhahahahahaha a jednak temperament wychodzi hahaha, koniecznie sie pochwal jak skończysz!
No ja też zawsze piorę, ale mimo to odpakowanego nie wezmę
Emilek kuruj nam sie choruszku w koncu nooo!
Hej!
ktoś pisał o hormonach... no to mnie też dopadło. jestem okropnym, wrednym, grubym, wrednym bąkiem.... idę popłakać i spać.
Trzymam kciuki za wizyty jutrzejsze!
i za szyjki Wasze też!
Jestes kochana ! Okropna, wredna, gruba... to tylko moment, tylko chwilka :*