reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
blerka, poplacz i nos do gory!
ja te
z jestem gruba, do tego stara, lola urode mi zzera hahah i ide zagryzc do salateczka i soiem z pomidorow.

bu
zka, glowa do gory!

Dajnie,że niektóre już znają płeć. To kolejna rzecz, której się nie mogę doczekać.

Co do napojów, to ja uważam, że nie ma co przesadzać, a o wodzie dla ciężarnych pierwszy raz słyszę. Na pewno nie wolno alkoholu. Gazowanych warto unikać, ale ja tam od czasu do czasu na spotkaniu ze znajomymi wypiłam koktajl bezalkoholowy z tonikiem. Odkryłam też piwa bezalkoholowe Bavaria 0.0% i bardzo polecam na wyjścia - są całkiem smaczne i można nawet w czasie toastu stuknąć buteleczką :) Tak na co dzień, to nigdy za dużo gazowanego nie piłam, raczej herbatki owocowe, ziołowe (tylko trzeba poczytać, których ziół nie wolno), soki.
Miłego wieczoru.

dziewczyny. Takie pytanie mam.

Co mnie możne boleć tam wewnątrz jakby macica czy niżej ale głownie w momencie siadania. Taki ciężkie do opisania uczucie. Bo tak ból nie do końca... A tu nie mam kogo zapytać bo jak powszechnie wiadomo że wszystko jest ok. To może być coś z szyjką??

Dajnie,że niektóre już znają płeć. To kolejna rzecz, której się nie mogę doczekać.

Co do napojów, to ja uważam, że nie ma co przesadzać, a o wodzie dla ciężarnych pierwszy raz słyszę. Na pewno nie wolno alkoholu. Gazowanych warto unikać, ale ja tam od czasu do czasu na spotkaniu ze znajomymi wypiłam koktajl bezalkoholowy z tonikiem. Odkryłam też piwa bezalkoholowe Bavaria 0.0% i bardzo polecam na wyjścia - są całkiem smaczne i można nawet w czasie toastu stuknąć buteleczką :) Tak na co dzień, to nigdy za dużo gazowanego nie piłam, raczej herbatki owocowe, ziołowe (tylko trzeba poczytać, których ziół nie wolno), soki.
Miłego wieczoru.

Ja ostatnio pilam to piwko bezalkoholowe na urodzinach :)

Hej!

Lilija, też kupiłam te body:) Ciągle liczę, że jednak Larwie jeszcze coś wyrośnie między nogami. Chciałam jeszcze trójpak koszulek z długim rękawem w wersji neutralnej, ale nie było 62-68.

Natka gratuluje wizyty.

Cinamona zdrowka życzę i kciuki zacisniete za wizyte sąsiadki.

Anney ciesze sie kochana ze szyjka sie wydluza. Oby tak dalej :-)

Akuku kciuki za małego, duzo zdrowka Wam życzę. Zdjecie tortu poprosze jak juz zrobisz :-) Sobie popotrze hehehe

Werci gratuluję chłopczyka :-) Ja mam nadzieję że moze w poniedziałek wstydzioszek, spioszech pokaże co tam ma między nóżkami.

reklama
Do góry