reklama

Sierpniowe mamy 2015

witajcie dziewczyny, ja na szybko.

Co do przytycia.. ja w pierwszej przytyłam 12 kg i oby w tej było podobnie. Praktycznie miesiac po porodzie wyglądałam jak przed.

I UDAŁO SIĘ Z UBEZPIECZENIEM :)
Jutro po południu mam wizyte u gina i usg.. uf uf.. to juz 15 tydzień sie zaczyna wiec ostatni dzwonek :)

reklama
Witajcie dziewczyny, wróciłam juz z Polski po pogrzebie dziadka.

Brzuszek juz widać ale dla innych niewidoczne :) po prostu myślą że przytyłam, bo w młodości ważyłam wtedy 78 kg a teraz jakoś 60-62, co do wagi - stoi na miejscu.

Akuku zajebisty tort, szkoda ze takiego nie miałam na mojej 18- tce :D

Ja też w pierwszej ciąży przytyłam 13 kg i pamiętam że czułam się jak małe słoniątko :-D butów nie mogłam zawiązać a co dopiero ogolić się "tam":-D
blerka no ładnie mężuś zapomniał że w ciąży jesteś?
Wszystkim mamusiom gratuluje wizyt!

Natka to podejrzewasz że w tym tramwaju się zarazilaś? ja nigdy nie miałam kurzajki nie wiem skąd to się bierze..

Sann - gratulacje! poznałaś płeć?

Beatka - nie zapomniał, że jestem w ciąży...tylko jakoś nie skojarzył, że w ciąży się tyje ;)

Natka - idź do lekarza... i spokojnie!

jutro zadzwonie do lekarki - moze uda mi sie wepchnac szybko

no wlasnie tym sie mozna zarazic poprzez dotyk, czy dotkniecie czego co bylo dotykane przez osobe z kurzajka ;/

reklama
Czesc dziewczyny, na ost wizycie moj gin przepisal mi dopochwowo nystatyne (czy cos podobnego) juz po 3 dniach mi przeszla ta okropna infekcja, te tabletki sa wogule niegrozne dla dzidzi.
czy macie bole plecow? Ja ostatnio czesto, a zastanawiam sie z czego to, ogolnie brzuszek mam juz widoczny delikatnie zaokraglony w dzien a wieczorem wygladam jak w 9 miesiacu tak mi brzuch wywala xd a skad to sie bierze skoro na wadze nie przybieram a wrecz z kazda wizyta -1kg w sumie juz schudlam 3 kg, i jak tu byc madra dziewczyny?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry