reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja się zapisałam. Po prostu piszesz maila, kiedy i gdzie chcesz chodzić i że na refundację :) Oni odpisują i już jest z górki. Jest wymóg, że decydujesz się na ich położną, ale właśnie moje kumpela bardzo sobie chwaliła też to, że znała ją już z kursu i było ponoć bardzo przyjemnie:)

reklama
hej,

cinamona - zdrowka duzo,

co do szkoly rodzenia to ja chodzilam w pierwszej ciazy i bylam zadowolona, tzn. lubilam tam chodzic, 2 razy w tygodniu byly zajecia fizyczne, i w miedzyczasie teoria, chyba 8 spotkan dla par, na teorie chodzilam glownie ze wzgledu na meza bo ja obycie z dziecmi mialam i praktyke w opiece tez, ale maz nie i jemy sie przydaly takie wyklady, a na cwiczeniach bylo fajnie bo troche sie czlowiek poruszal troche pogadal z innymi ciezarowkami, wymianialysmy sie nowinkami itp. teraz nie wiem czy uda mi sie chodzic bo nie mam co z synkiemk za bardzo zrobic ale jesli cos wykombinuje to z checia tam wroce. u mnie jest taka darmowa szkola, prosili tylko o przyniesienie wiekszej ilosci np. papieru toaletowego , recznikow papierowych itp. ale to tzw co łaska

Kasietta, Akuku dziekuje Wam bardzo. Zapytam lekarza i wtedy zrobie jak piszesz Kasietta. Widze ze maja akurat blisko mnie zajecia na karwinach wiec moglabym tam na piechote chodzic :-)

Też bym chciała do szkoły rodzenia, ale najbliższa miejscowośc prowadzi zajęcia płatne ponad 300 złotych, a do Poznania pewnie nie bede jeżdzić na każde zajęcia.

Lilija ja prowdze pamietnik w kalendarzu i bede robic w ramce wszystkie zdjecia z usg i jak sie urodzi dziecko.
Dziewczyny niektore maja pudelka, pamietniki itp.

reklama
Anney a ty jak się czujesz już wszystko ok?
tak kochana. wszystko juz ok, od 2 dni juz nei plamie nawet. cvuje sie ok, tylko spalabym non stop.
ale generalnie ok. dziekuje.
dzidziek si eruszac spowrotem zaczal porzadnie (bo kilk adni to chyba rzez ten stres znieruchomial, alby nie na tyle,zebym go wyczuwala)
mama wczoraj wyjechala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry