Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martuszka ja nie chodzilam do szkoly rodzenia.. z tego co wiem to rozne polozne roznie mowia na pewne tematy i nieraz mieszaja w glowach.. aczkolwiek zalezy na kogo sie trafi ..jak wszedzie zreszta.
Ogolnie mozna sie duzo dowiedziec ale jak mowie duzo tez juz nie waznych info jest..
Aga dzieki bardzo. Na tą chwilę nie znalazlam takiej szkoly ale bede sie jeszcze orientowac bezpośrednio w szkołach czy cos takiego jest dostepne u nich :-)
Anney ja tylko moge albo na Klinicznej albo Zaspie. Na stronach jest info o oplacie. W Redlowie tez jest szkola rodzenia ale tez widzialam ze z oplata. Bede tam dzwonic ale najpierw musze miec pozwolenie od lekarza.
Kasietta dzieki bardzo. Nie widzialam tej strony wczesniej :-) Widze ze tez maja refundowane zajecia. Musze sie dowiedziec jak uzyskac taka refundacje no tak jak pisalam czy w ogóle moge.
Lucalew moja bratowa chodzila w gdansku gdzies na przymozu w takim duzym sklepie z wozkami i innymi dla dzieci.. a u gory szkola rodzenia byla wlasnie za darmo. Jak chcesz to zapytam.