kruszka to jak maz mistrz oszczędzania to sobie obliczyl ile wyda na mm miesięcznie

to już lepiej jednorazowo na pomoc z poradni laktacyjnej. Poszukaj na necie czy nie macie darmowych porad laktacyjnych, jak chcesz dolacz do grupy na fb "karmienie piersią" i tam napisz zapytanie o ewentualna porade laktacyjan po porodzie i kogo polecają z Twojego miasta

może maja jakies dane

A do szpitala mozeszzabrac list ze nei wyrazasz zgody na dokarmianie mm bez wcześniejszego uzgodniena z Toba i np. jak będzie potrzeba dokarmiania to strzykawka lub kubeczkiem

no i oczywiście ciało do cala po porodzie i od razu proby dostawiania

na wazenie, mierzenie po jakims czasie- oczywiście to wszystko jeśli wszystko będzie dobrze z Toba i maleństwem
Lucalew no musze wytrwać choć jutro chyba jeszcze zadzwonię czy cos się nie zwolnilo może prywatnie

bo ja chce już hahahaha

ale watpie.
wg usg jutro zaczynam 17 tydzień

w ostatniej ciąży usg miałam w 18 tyg i teraz myslalam ze tez tak będzie a tu jeszcze tyle czekania haha

a czy czas szybko minie ? ojj chyba nie mi

ja za często mysle
miałam dziś robic figurke ale oczy mi się już kleja- twarz gotowa tylko do pomalowania wiec spoko, a ze figurka będzie siedzieć to luz

nie zajmie mi to az tak dużo czasu

a tort do dekoracji latwy- bo tylko bialy lukier, maluje trochę na niebiesko i napis

może jakies gwiazdki- ale to tort dla chłopca a tort z wyglądu dla dziewczynki, bo z Elsa i Olafem
a ja z tym mysleniem o plci to już nawet czytałam czy sny maja zaleznosc jakas hahaha