reklama
maartuszkaa89
Fanka BB :)
Lucalew kciuki, czekam niecierpliwie na wiadomości co mówią lekarze
beata88
Lucalew dopiero przeczytalam, trzymam za was kciuki. No musi być dobrze
lucalew
Dzieki dziewczyny za kciuki, jestescie kochane :-***
Na obchodzie sie w sumie nic nie dowiedzialamtylko tyle ze poronienie zagrazajace :-(Dostalam luteine i nospe
Nie spalam cala noc a teraz glowa mi peka. Mam nadzieje ze zasne
Na obchodzie sie w sumie nic nie dowiedzialamtylko tyle ze poronienie zagrazajace :-(Dostalam luteine i nospe
Nie spalam cala noc a teraz glowa mi peka. Mam nadzieje ze zasne
nutria
Mama X 2009
borysiatko - tak przecież może być - chłopca lekarze poznają po siusiaku - tam mozna dodatkowo zrobić przepływy i wiedzieć, czy to siusiak czy pępowina, a u dziewczynki? stwierdzają praktycznie tylko po braku siusiaka... a to moze się "schować"... niestety. Oczywiście wszytko też zalezy od jakości sprzętu, jesli kobieta miała robione usg, na starych aparatach, to mogli spokojnie sie lekarze pomylić - mojej sąsiadce tak 2 razy się pomylili (raz na chłopca raz na dziewczynkę), a jej dzieci mają cos ok 8-10 lat. więc całkiem niedawno.
Słuchajcie, muszę się z Wami podzielić REWELACJĄ . otóż bolał mnie wczoraj ząb - tak że nie wiedziałam co z sobą zrobić i myślę - trudno, trzeba to trzeba idę po paracetamol .Ale koleżanka mi powiedziała, ze mozna wziąć IMBIR, i wiecie, ze to zadziałało? Akurat miałam korzeń imbiru w domu, ukroiłam plasterek i położyłam w bolącym miejscu. Chwilkę pobolało bardziej, ale później cudownie miło się zrobiło
Nie twierdzę, ze jest to sposób na ból zęba idealny - do dentysty i tak trzeba iść, ale jako środek przeciwbólowy zadziałał fantastycznie!
(i natychmiastowo, a nie z 20 minutowym opoźnieniem jak te przeciwbólwe wszelkie leki)
Słuchajcie, muszę się z Wami podzielić REWELACJĄ . otóż bolał mnie wczoraj ząb - tak że nie wiedziałam co z sobą zrobić i myślę - trudno, trzeba to trzeba idę po paracetamol .Ale koleżanka mi powiedziała, ze mozna wziąć IMBIR, i wiecie, ze to zadziałało? Akurat miałam korzeń imbiru w domu, ukroiłam plasterek i położyłam w bolącym miejscu. Chwilkę pobolało bardziej, ale później cudownie miło się zrobiło
beata88
Lucalew ale jakies wczesniejsze skurcze mialas czy co. Tak z niczego odrazu plamic zaczelas? Dalej kciuki by bylo wszystko dobrze!
lucalew
Beatko nic mnie nie bolalo, caly dzien leniuchowania zebym mogla zwalic na przesilenie to nie moge. Wieczorem poszlam do toa,ety no i sie zaczelo. Zdenerwowalam sie bo wczoraj bylo wyjatkowo duze to plamienie.Napisalam sms do mojej lekarki, odpisala zebym lepiej jechala na IP to pojechalismy i juz zostalam.
Magdus staram sie myslec pozytywnie, mysle ze tak ze zostawia mnie pare dni na obserwacji. Czekam teraz na badanie doplerem ale zabiegowy zajety i troche juz kolejka sie zrobila.
Magdus staram sie myslec pozytywnie, mysle ze tak ze zostawia mnie pare dni na obserwacji. Czekam teraz na badanie doplerem ale zabiegowy zajety i troche juz kolejka sie zrobila.
reklama
lucalew
Mialam wlasnie ktg i slyszalam moje malenstwo, jaka ulga. Leze moze zasne.