reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Natka gratuluje :-)

Kruszka współczuję znajomej, przykre to bardzo. Nic sie nie przejmuj lepiej teraz ze sie przekonalas ze nie warto niz pozniej.
Wiem cos na ten temat ale teraz mysle ze to i lepiej. Zostali sami sprawdzeni przyjaciele.

reklama
Natka, akuku gratuluję córeczek :)

Akuku cieszę się ze jest wymarzona plaża :)

My nadal nie mamy imienia ustalonego :) z tych co pisałaś to podoba mi się Amelia, Maya i Lila.

Natka, gratulacje. Pola pieknie brzmi.

Odnosnie znajomych, kolezanek i przyjaciol, to rodzicielstwo mocno weryfikuje, zgadzam sie z wami. Ale na plus, zostaja ci najcenniejsi, sprawdzeni I wspierajacy. No i zawsze mozna poznac kogos nowego. Same plusy :-)

Z imion dla dziewczynek to my dla dziewczynki mielismy Natalia albo Elisa.

Lucalew – to nasze maluszki ważą niemal identycznie, nie no mój tez nie mowil ze to dużo bo wszystko jest ok, ale jak porownalam z pierwszym synkiem to w tym samym czasie wazyl o 100g mniej, więc tak mnie jakos naszlo, chociaz mam nadzieje ze 4 nie przekroczy, hehe:-D

lilija – u mnie wichury nie było ale ogolnie wieje ze az glowe urywa i do tego co chwile pada, buuuu

akuku – dobrze ze cie lekarz uspokoil z ta opryszczka

natka – gratuluje corci

sann – ja nie uzywalam nigdy kremow brazujacych więc nie wiem

kruszka – olej kolezanke, skoro nie ma taktu to niech spada, wiem ze przykro, bo ja kiedys cos podonego przezywalam i szkoda zaprzatac tym sobie glowe

loveboiled – co tam u was?

A my dziś znow maraton po przychodniach, od soboty u synka temperatura po 39 st, od poniedzialku na antybiotyku a rano pomimo ciaglego podawania przeciwgoraczkowych znow ponad 38, więc ubierac malego i znow do lekarza, dostalismy skierowanie na rtg klatki piersiowej i badanie moczu i krew, dziś wszsytko porobilismy i jutro wyniki, ciekawe co wyjdzie, na szczescie już na wieczor tylko oolo 37,5 st mial więc troche lepiej, mam nadzieje ze już się bez przeciwgoraczkowych obejdziemy bo ilez można, normalnie wykoncza mnie te chorobska:angry:

a z milszych rzeczy to w koncu wczoraj zaopatrzylam się w dwa nowe staniki (a w zasadzie hełmy) i w koncu cyce nie wypadaja, hahaha:-D:-D:-D

anney - nie ma się czego wstydzić... zdarza się nawet najlepszym! ;)
kruszka - współczuje spotkania z "koleżanką", tylko sie niepotrzebnie zdenerwowałaś.
akuku - córa! córa! córa! no nie mogę :D chyba już wszystkim o Tobie opowiedziałam!

Trzymam kciuki za wizytujące!

Marand zdrówka dla smyka. Kurczę bidulek :-(

Dziewczyny znam sie z nią 11 lat, od studiów. Nigdy nie byłyśmy przyjaciółkami,ale mogłyśmy pogadać, pójść na piwko, bądź mężowie sie polubili. A tu... Już mnie moja przyjaciółka, tez sie ze studiów znamy, ostrzegała, bym dała sobie spokój. No to już sobie dam. Szkoda moich nerwów, bo już sie mężowi popłakałam z żalu. Nie sądziłam,ze ludzie mogą sie tak zmienić...
Zapomnijmy już o tym...

Marand, u nas nic nowego, trochę jeszcze przeziębiona jestem ale czuję się o wiele lepiej :)
Wczoraj byłam na zakupach i trochę zaszalalam, tym razem dla mnie ubrania i buty, ale nie kupowałam typowo ciazowych. :)

reklama
Do góry