Lucalew – to nasze maluszki ważą niemal identycznie, nie no mój tez nie mowil ze to dużo bo wszystko jest ok, ale jak porownalam z pierwszym synkiem to w tym samym czasie wazyl o 100g mniej, więc tak mnie jakos naszlo, chociaz mam nadzieje ze 4 nie przekroczy, hehe
lilija – u mnie wichury nie było ale ogolnie wieje ze az glowe urywa i do tego co chwile pada, buuuu
akuku – dobrze ze cie lekarz uspokoil z ta opryszczka
natka – gratuluje corci
sann – ja nie uzywalam nigdy kremow brazujacych więc nie wiem
kruszka – olej kolezanke, skoro nie ma taktu to niech spada, wiem ze przykro, bo ja kiedys cos podonego przezywalam i szkoda zaprzatac tym sobie glowe
loveboiled – co tam u was?
A my dziś znow maraton po przychodniach, od soboty u synka temperatura po 39 st, od poniedzialku na antybiotyku a rano pomimo ciaglego podawania przeciwgoraczkowych znow ponad 38, więc ubierac malego i znow do lekarza, dostalismy skierowanie na rtg klatki piersiowej i badanie moczu i krew, dziś wszsytko porobilismy i jutro wyniki, ciekawe co wyjdzie, na szczescie już na wieczor tylko oolo 37,5 st mial więc troche lepiej, mam nadzieje ze już się bez przeciwgoraczkowych obejdziemy bo ilez można, normalnie wykoncza mnie te chorobska
a z milszych rzeczy to w koncu wczoraj zaopatrzylam się w dwa nowe staniki (a w zasadzie hełmy) i w koncu cyce nie wypadaja, hahaha