reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja mialam taka faze na frytki ale to na poczatku ciazy :D a ostatnio chodzil za mna slonecznik! Cala pake zezarlam a zaraz mialam przeczyszczenie hahaha :D myslalam ze mi jelita rozerwie :D

ja wczoraj mialam jakis napas - wypilam kubek herbaty, zjadlam 3 joguty pod rzad a następnie śledzia z ziemniakami, jabłkiem i cebulą :szok:

Mąż był zszokowany :rofl2:

Ja wlasnie dokarmiam wszystkie moje dzieci frytkami. Zeby zagluszyc wyrzuty sumienia do tego surowka. :-D

Akuku Emilek jest boski. A cos czuje, ze ubranek bedziesz miala tyle, ze ze 3 dziewczynki bys ubrala.

A ja wszedzie widze cudenka dla chlopcow. Ja chce syna chociaz jednego!!!!

Bylam z Vikim u okulisty tez i na jednym oku ma 0, 25 ale na dwa widzi ok wiec narazie brak okularkow. Za rok kontrola.

reklama
A ja dziś mam doobry dzień:D Najpierw dostałam telefon z Urzedu gminy, że po ekwiwalent z OSP mam odebrać, a teraz patrzę a ZUS mi wypłacił za zwolnienie:D
A jadę dziś do Białegostoku na święta do teściowej to pewnie zaszaleje w galerii:D

Do góry