bunia15
Fanka BB :)
Pupui Eh te rodzinne zgrzyty.. Ja mam dwóch młodszych braci i niestety miałam najgorzej.. Bo jako nastolatka "przebierałam" szlaki i mi wszystko chcieli zabraniać a im teraz nie.. Mi nie dawali kasy na to czy na to a im kupują cos non stop.. Ogólnie przy kłótniach zawsze była moja wina bo oni przecież sa młodsi i jaki przykład daje i bla bla bla.. Także zawsze cos z rodzeństwem sie znajdzie..
A co do zapominania ja non stop zapominam co miałam zrobić np w domu.. A moj sie śmieje ze mnie ze znowu zapomniałam haha
Oj anney ci lekarze .. Jak zwykle niby dobrzy a jednak idioci.. Mam nadzieje ze wkoncu ktos cie zobaczy i sie wyjaśni co sie dzieje
Evelinka wlasnie doczytałam i gratulacje !!!
trojaczki to cos wspaniałego bo tyle radości na raz ale tez mega wyzwanie dla was.. Bo nie dość ze poerwsze to jeszcze potrojone
to bedzie "przynajmniej" jeden facet to juz cos ..
Jeju przypomniało mi sie jak chodziłam do liceum i miałam koleżanki trojaczki, wszystkie dziewczyny, wszystkie śliczne i wszystkie identyczne
A co do wcześniaków to nie jest tez trochę Hm dziedziczne? Tak jak np z karmieniem piersią mówią ze jak twoja mama to tak i ty? Może głupie pytanie
ale z ciekawości pytam..
A co do zapominania ja non stop zapominam co miałam zrobić np w domu.. A moj sie śmieje ze mnie ze znowu zapomniałam haha
Oj anney ci lekarze .. Jak zwykle niby dobrzy a jednak idioci.. Mam nadzieje ze wkoncu ktos cie zobaczy i sie wyjaśni co sie dzieje
Evelinka wlasnie doczytałam i gratulacje !!!
Jeju przypomniało mi sie jak chodziłam do liceum i miałam koleżanki trojaczki, wszystkie dziewczyny, wszystkie śliczne i wszystkie identyczne
A co do wcześniaków to nie jest tez trochę Hm dziedziczne? Tak jak np z karmieniem piersią mówią ze jak twoja mama to tak i ty? Może głupie pytanie