reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Pupui Eh te rodzinne zgrzyty.. Ja mam dwóch młodszych braci i niestety miałam najgorzej.. Bo jako nastolatka "przebierałam" szlaki i mi wszystko chcieli zabraniać a im teraz nie.. Mi nie dawali kasy na to czy na to a im kupują cos non stop.. Ogólnie przy kłótniach zawsze była moja wina bo oni przecież sa młodsi i jaki przykład daje i bla bla bla.. Także zawsze cos z rodzeństwem sie znajdzie..

A co do zapominania ja non stop zapominam co miałam zrobić np w domu.. A moj sie śmieje ze mnie ze znowu zapomniałam haha :)

Oj anney ci lekarze .. Jak zwykle niby dobrzy a jednak idioci.. Mam nadzieje ze wkoncu ktos cie zobaczy i sie wyjaśni co sie dzieje :)

Evelinka wlasnie doczytałam i gratulacje !!!:) trojaczki to cos wspaniałego bo tyle radości na raz ale tez mega wyzwanie dla was.. Bo nie dość ze poerwsze to jeszcze potrojone :) to bedzie "przynajmniej" jeden facet to juz cos ..
Jeju przypomniało mi sie jak chodziłam do liceum i miałam koleżanki trojaczki, wszystkie dziewczyny, wszystkie śliczne i wszystkie identyczne :D

A co do wcześniaków to nie jest tez trochę Hm dziedziczne? Tak jak np z karmieniem piersią mówią ze jak twoja mama to tak i ty? Może głupie pytanie :D ale z ciekawości pytam..

reklama
Bunia eee to nie dziedziczne. Ani wczesniactwo ani karmienie piersia. Moja mama nie mogla bo ma wklesle sutki a ja takich nie mam wiec mam nadzieje ze bede karmic normalnie. Mojej mamy mama rodzila po ponad 48h i duze bardzo dzieci a mama moja ok 5-6 h a my z mlodszym bratem mielismy niecale 3kg a starszy brat lekko ponad 3kg.

Ewelinka nam rewolucje na forum wprowadzila:-D:-D i tyle pytan mamy:-D:-D

Bunia ja tez nie mysle ze to dziedziczne. Mam koleżanke ktora urodzila się w 6 mc. Natomiast ona swoje dzieci donosila do 40 tyg.
Nie wiem co moze miec wplyw na to ze się wczesniak rodzi. Szyjka jakies czeste infekcje jakis uraz może.. nie mam pojęcia

Jak najbardziej ciąża trojacza jest fascynująca - tylko niestety bardziej dla otoczenia nią samych zainteresowanych. Z mojego punktu widzenia to fascynujące ale bardzo trudne przeżycie... I tak naprawdę gdy znika całe otoczenie, gasną światła reflektorów zostaje sama i nie mogę wytrzymać bo bardzo boli zostaje tylko mój mąż bez niego naprawdę bym nie dała rady.

wlasnie. o to chcialam pytac...

a jeszcze w uk. masv tu jakas rodzine?
ciebie taka cia
za i psychicznie i fizycznie orze.

kolejne pytanko dotyczyło moich ciążowych przypadłości - oj trochę tego jest:
najbardziej problematyczne to to że jedna tętnica przy moim serduchu się zaczeła poszerzać i jest to trochę problem bo jak pęknie to dzieciaki zostaną tylko z tatusiem
kolejny trochę śmieszny to chodzę w pampersie z mojego pęcherza wycieka w niekontrolowany sposób
mam hemorojdy których bardzo nie lubie
boli spojenie łonowe bo duży nacisk
bolą plecy bo obciążenie
i ciężko się ułożyć do snu bo jak jeden maluszek sie dobrze ułoży to drugi i trzeci juz niekoniecznie

ale generalnie jest super

reklama
Do góry