Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Akuku, Anney mam nadzieje ze mnie jutro przyjma. Mam dzwonic rano czy jest wolne miejsce i o ktorej mam przyjechac.
Mam nadzieje ze zbadaja i ze jak bedzie trzeba to zaloza ten szew. A ile bede nie mam pojecia.
Ja glosuje na Amelke :-)
Akuku mnie tez Michaś sie teraz rozbrykal i chyba nie da mi spac :-) Chociaz ja to sie ciesze bardzo ze go czuje i niech sobie tam kopie :-)
Odezwe sie jutro. Zycze dobrej nocy i slodkich kolorowych snow, ppa
Akuku ladny ten twój synciu w okularach! Choc dzieciaki to wiadomo różne sa i wszystko niektórym przeszkadza
Ja się staram nie jesc na noc. Ale wczoraj byłam taka glodna ze cos musialam to wypilam szklanke mleka i pomoglo:-) wogole to teraz musze się pilnować bo od ostatniej wizyty utylam dwa kilo i juz 67 na wadze buuu..
Ale się dziś nie wyspałam, cały dzień moja córcia nic się nie ruszała, już się zaczęłam zastanawiać czy nie jechać do szpitala, a tu wieczorem kładę się spać i czuje jak robi fikołki
I o 4 rano miałam pobudkę przez małą, znów jej się rozrabiać zachciało
Czekałam na ruchy aż do wieczora, bo słyszałam przez stetoskop że jej serduszko bije
Lidia haha ja mialam podobnie bo caly dziwn nic a nic... i wiwczorem zaczela szalec i mi spac nie dawala.. a obudzil mnie emis o 6
Za to wczoraj obudzila mnie mala kopniakami haha..z tym ze snilo mi sie również ze mnie kopie ale przebudzilam sie i przylozylam reke do brzucha i faktycznie kopala haha.
Od 2 dni czuje euchy mocniejsze i wyzej niz pempek ..a wczesniej czulam na samym dole nad spojeniem.
Tylko ze ona na ost usg juz byla obrocona glowka w dol i caly czas tak ja czulam nisko...a teraz i nisko i wyzej. Pary w nogach dostala haha.
A u mnie mała układa się albo pośladkowo, albo bocznie. Tak dziwnie, bo mówię lekarzowi że rak mam brzuch do przodu wywalony a raz mniejszy i w dół. To jak jest w dół to pupką, a jak wywalony to może być bokiem. I ruchy czuje albo na wysokości pępka, albo po prawej stronie brzuszka. I znów jak by mogła się kręcić w dzień to chyba śpi bo brykaniu nocnym
Akuku, sliczne w okularkach!
U nas jest na odwrot, od kilku mcy slysze kiedy pojdziemy do okulisty po okularki bo one sa przeciez takie ELEGANCKIE :-)
To wszystko po tym jak zaduzyl sie w 2x starszej od siebie Amelce, kt nosi okulary. Cos jest w tym imieniu :-)
Lunera moj Viki tez chce okulary! No i zaczal mosic do Alexa ze wcale tak ladnie nie ayglada w okularach... po czym ze zle widzi i na prawde potrzebuje tych okularow hahaha.