reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku, Anney mam nadzieje ze mnie jutro przyjma. Mam dzwonic rano czy jest wolne miejsce i o ktorej mam przyjechac.
Mam nadzieje ze zbadaja i ze jak bedzie trzeba to zaloza ten szew. A ile bede nie mam pojecia.

Ja glosuje na Amelke :-)

Akuku mnie tez Michaś sie teraz rozbrykal i chyba nie da mi spac :-) Chociaz ja to sie ciesze bardzo ze go czuje i niech sobie tam kopie :-)

Odezwe sie jutro. Zycze dobrej nocy i slodkich kolorowych snow, ppa

Hellol ;-)
Lucynko i jak z tym szpitalem?

Akuku ladny ten twój synciu w okularach! Choc dzieciaki to wiadomo różne sa i wszystko niektórym przeszkadza

Ja się staram nie jesc na noc. Ale wczoraj byłam taka glodna ze cos musialam to wypilam szklanke mleka i pomoglo:-) wogole to teraz musze się pilnować bo od ostatniej wizyty utylam dwa kilo i juz 67 na wadze buuu..

Cześć dziewczyny :)

Ale się dziś nie wyspałam, cały dzień moja córcia nic się nie ruszała, już się zaczęłam zastanawiać czy nie jechać do szpitala, a tu wieczorem kładę się spać i czuje jak robi fikołki :)
I o 4 rano miałam pobudkę przez małą, znów jej się rozrabiać zachciało :)

Czekałam na ruchy aż do wieczora, bo słyszałam przez stetoskop że jej serduszko bije :)

Lidia haha ja mialam podobnie bo caly dziwn nic a nic... i wiwczorem zaczela szalec i mi spac nie dawala.. a obudzil mnie emis o 6
Za to wczoraj obudzila mnie mala kopniakami haha..z tym ze snilo mi sie również ze mnie kopie ale przebudzilam sie i przylozylam reke do brzucha i faktycznie kopala haha.
Od 2 dni czuje euchy mocniejsze i wyzej niz pempek ..a wczesniej czulam na samym dole nad spojeniem.
Tylko ze ona na ost usg juz byla obrocona glowka w dol i caly czas tak ja czulam nisko...a teraz i nisko i wyzej. Pary w nogach dostala haha.

A u mnie mała układa się albo pośladkowo, albo bocznie. Tak dziwnie, bo mówię lekarzowi że rak mam brzuch do przodu wywalony a raz mniejszy i w dół. To jak jest w dół to pupką, a jak wywalony to może być bokiem. I ruchy czuje albo na wysokości pępka, albo po prawej stronie brzuszka. I znów jak by mogła się kręcić w dzień to chyba śpi bo brykaniu nocnym :)

Akuku, sliczne w okularkach!
U nas jest na odwrot, od kilku mcy slysze kiedy pojdziemy do okulisty po okularki bo one sa przeciez takie ELEGANCKIE :-)
To wszystko po tym jak zaduzyl sie w 2x starszej od siebie Amelce, kt nosi okulary. Cos jest w tym imieniu :-)

Dziewczyny, kciuki za szpitale, wizyty i brzuchy!

reklama
Lunera moj Viki tez chce okulary! No i zaczal mosic do Alexa ze wcale tak ladnie nie ayglada w okularach... po czym ze zle widzi i na prawde potrzebuje tych okularow hahaha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry