reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Tak sann paracetamol. Ja wzielam 1 tabl i mi pomogla

Loveboiled ja tez dzisiaj mam zawroty glowy ale cisnienie w normie. Niskie jak zawsze.. ogólnie zle się czuje..mdlosci mam :-\

reklama
Cześć! Coś chyba wisi w powietrzu dzisiaj... dużo osób narzeka.
Ja za to miałam super dzień. Bardzo udany shopping z mamą, obłowiłam się w 2 bluzki, długą cienką spódnicę i komin, a nic nie jest ciążowe, tylko z New yorkera :)
Oprócz tego, odebrałam grzejnik do łazienki, a jako że kończyła mi się umowa na telefon, to w końcu z okazji też urodzin, nabyłam nowy! I właśnie piszę z aplikacji, która w końcu mieści mi się w pamięci! I mam fejsa i się jaram:D nic nie wrzeszczy, że brak miejsca na dysku :D
A oprócz tego, zrobiłam jeszcze badanka na poniedziałek do gina:)

Hej

A ja jakos zabiegana wczoraj z rana bylam. A popoludniu bylismy na urodzinach kolezanki Maji ze zlobka. Robili na plazy. Fajnie bylo, pogoda popludniu byla[emoji3] nawet slonce wyszlo wiec dzieciakinsie wyszalaly. Tylko chyba podlapala tam jakiegos wirusa bo dzisiaj rano obudzila sie z placzem i ciezko ja bylo uspokoic. Pozniej zwymiotowala troche i wogole jest slaba i marudna[emoji20]

Zawsze jak cos zaplanuje to ona mi zachoruje. Mialam dzisiaj sie wybrac na shopping kupic jakies szmaty sobie i popatrzec za jakas sukienka na komunie. No i nie poszlam... Do tego dzisiaj moje urodziny i nie ma jak to dzieciecy zyg w prezencie

reklama
Do góry