Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dziś szaleje! Kosiłam trawę, obcinam krzaki, ganiam się ze Stingiem i szykuję obiad
Wczoraj z racji Światowego Dnia Książki dostałam od Małże nową dostawę także zaraz na hamak i czytanie
Hej!
Odebrałam dzisiaj wyniki, test na HIV oblany tsh i ft4 piękne, morfologia cacy i zrobiłam po raz pierwszy w tej ciąży badanie moczu i też idealne.
Jutro robimy grilla z okazji moich zaległych urodzin i mojego męża, który oficjalnie świętuje w niedzielę. Mięsko się marynuje, potem zakupy napojowo-alkoholowe.
I dzisiaj chcemy zobaczyć czy wózek, fotelik i gondola zmieszczą się do naszego wielkiego samochodu, citroena c1 bo jak nie to chyba jednak nowy wózek trzeba będzie kupić...
Lunera, generalnie myślimy żeby zmienić samochód na większy, problem jest taki, że zaraz wchodzimy wykańczać nasze gniazdko (nowe, czyli robimy wszystko), no i na furę już nie wystarczy a że on będzie jeździł głównie do pracy, to mi musi wystarczyć autobus