reklama

Sierpniowe mamy 2015

Borysiątko baw się dobrze!

Olka - piję piwo za Twoją palmę!

Ja dziś szaleje! Kosiłam trawę, obcinam krzaki, ganiam się ze Stingiem i szykuję obiad :D
Wczoraj z racji Światowego Dnia Książki dostałam od Małże nową dostawę także zaraz na hamak i czytanie :)

reklama
Cinamona - wszystkiego najlepszego i od nas! Niech młody zdrowo rośnie, a Ty spełniaj swoje marzenia :-)

A ja w czw byłam na glukozie.. Jakoś mnie to nie rusza na szczęście.
Przepraszam że nie odpisze więcej ale jakoś nie ogarniam chwilowo wszystkiego..

Hej!
Odebrałam dzisiaj wyniki, test na HIV oblany:p tsh i ft4 piękne, morfologia cacy i zrobiłam po raz pierwszy w tej ciąży badanie moczu i też idealne.
Jutro robimy grilla z okazji moich zaległych urodzin i mojego męża, który oficjalnie świętuje w niedzielę. Mięsko się marynuje, potem zakupy napojowo-alkoholowe.
I dzisiaj chcemy zobaczyć czy wózek, fotelik i gondola zmieszczą się do naszego wielkiego samochodu, citroena c1:p bo jak nie to chyba jednak nowy wózek trzeba będzie kupić...

Kasietta, no to zapowiada sie niezla impreza, macie co swietowac!!!

Trzymam kciuki za wozek. Ciekawe jakby zareagowal maz na propozycje zmiany samochodu na wiekszy :-) moj by chyba nie narzekal, hahaha

Lunera, generalnie myślimy żeby zmienić samochód na większy, problem jest taki, że zaraz wchodzimy wykańczać nasze gniazdko (nowe, czyli robimy wszystko), no i na furę już nie wystarczy:p a że on będzie jeździł głównie do pracy, to mi musi wystarczyć autobus:p

Aneczka super, ze sie udalo z glukoza. Masz to z glowy :-)

My tez musimy zmienic samochod bo do mojej lantry nie zmieszcza sie 3 foteliki.

Dziewczyny u nas plaze bez zadnych palm. Same laski bede miala. Ja sie ciesze, maz tez ale wiem ze chcialby chlopca

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry