reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ola gratulacje :)
Jeju wczoraj byłam ze znajomej córka na placu zabaw i była inna mama z dwoma bliźniaczkami miały ze dwa latka.. Jeju jakie słodziutkie blondyneczki :) a jak sie bawiły razem i śmiały :) jejuuu..
Takich słodziaczkow ci życzę :)

reklama
Dziekuje dziewczynki. :-D

Blerka az nie wiem czy lubic twoj post :-D

Jesli ta dwojka bedzie taka jak moja Tolka to czeka mnie ciekawe i pelne przygod zycie :-D

Amawell to przykre. Ja czuje sie strasznie, widze w lustrze zreszta jak uroslam i tak jak w ciazy z corka czulam sie atrakcyjnie tak teraz jak wieloryb.

Na szczescie mam duze oparcie w mezu. Mimo zakazu wspolzycia od poczatku ciazy widze, ze nie radzimy sobie najgorzej.
A moze to tylko Tobie sie wydaje, ze stracil Toba zainteresowanie? Szczera rozmowa i jestescie w domu :-) a wspierajacy maz przy porodzie to najlepsze co moze kobiete spotkac :-D:-D

Akuku twoj przyklad pokazuje mi, ze warto probowac :-D nie mowie nie jesli warunki pozwola nam na czwarte dziecko, a ta trojka bedzie juz troche odchowana.

Natka mi tez sie rozchodzi spojenie. Boli jak cholera ale tak samo mialam z corka i poza bolem zadnych innych nieprzyjemnosci nie bylo. Nie martw sie na zapas :-)

Lunera kupie mezowi kota (a nie tfu... Uczulony jest :-D)

Kruszka jak pieknie to ujelas :-D

Po porodzie wszystko sie zeszlo samo chociaz bol niesamowity. Pozniej zadnych problemow nie mialam. Dopiero teraz znowu sie spojenie odezwalo i czasem wieczorem az nie moge sie przekrecic z boku na bok tak boli. Ja to w ogole do najgorszych dolegliwosci ciazowych zaliczam rozchodzenie sie spojenia :-)

Olka gratuluje poznania plci drugiego malenstwa. Tobie palma sie marzyla a nam plaza ale jak lekarka powiedziala ze bedzie synek to tez bylam i jestem bardzo szczesliwa. Najwazniejsze ze zdrowy :-)

Amawell mam nadzieje ze Ci nastroj smutkowania szybko minie i zmienisz zdanie na swoj temat. Z mezem tez proponuje porozmawiac bo moze to tylko Twoje odczucia. Ja tez mam zakaz współżycia od poczatku ale uwazam ze teraz to najmniej wazne. Nam wystarczy sie przytulic, poglaskac, pocalowac, trzymac za reke czy sie objac :-) Uwazam tez ze wlasnie takie wspolne przezycie jak przyjscie na swiat dziecka bardzo zbliza i ja bardzo chce zeby moj M byl wtedy ze mna :-)

Dziekuje za wsparcie.. Musze przetrwac te 3 miesiace a potem mam nadzieje rzeczy wroca powoli do normy...
Moj jest w drodze do Anglii - ma sie zobaczyc z rodzicami, pozalatwiac przeglad auta i przywiezc zakupy.
A ja po nocy z 3 chlopcami - moje dziecko usnelo wreszcie o 1 w nocy, jego koledzy troche wczesniej a cala trojka wstala o 6.12.... Spalam moze z 3 godz.... Akuku za kazdym razem mysle o Tobie jak Ty sobie radzisz z trojka bo ja na dluzsza mete chyba bym nie dala rady..

Ostatnia edycja:
Amawell wiesz jak sie dostaje dzieci " w spadku" na chwile jest inczaje ;) ani sie ich nie zna dobrze itd ;)

Moja sila wzrasta propocjonalnie z kazdym dzieckiem hehe ;)

Dzien dobry mamusie!!!
Zapowiada sie przesliczny weekend!

Akuku, zgadzam sie. Swoich ogarniam 'jednym spojrzeniem'. A jak pojawiaja sie goscie to tajfun przechodzi przez dom.
Zastanawialam sie ostatnio jak damy rade jesli tym razem maluch bedzie bardzo wymagajacy w pierwszych miesiacach. Oby nie...

reklama
To prawda ze swoimi jest inaczej :-)

Lunera tak, piękny weekend będzie :-) Tylko nie bardzo pokorzystam. Dziś oprozniamy pokoik dla małego. Muszę sprzatnac komodę i łózko, bo popoludniu przyjezdzaja bracia i zabierają to do mojej mamy. Tam mi się przyda. A byłam rano w sklepie i nie przyniosłam kartonów :-/
Mój mały ma zapalenie ucha, bez gorączki, więc nie tak strasznie. Ten katar alergiczny, wszystko przez niego. Spróbuję Go dziś wziąć na spacer licząc, że usnie mi w wózku. Inaczej popołudniu przyjadą bracia, mąż i siostra i On już nie usnie z radości.

Do góry