Witam, mam do sprzedania piękny, własnoręcznie wykonany kocyk w tęczowych kolorkach dla niemowlęcia, zapraszam: tęczowy kocyk niemowlęcy ażur szydełko rękodzieło (5304727214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Lilija ja mysle ze wszystko sie rozciaga u dla tego bola boki.. ja tez tak mam w nocy..
Wczoraj przeczytalam ale ja ogolnie wczoraj czasu nie mialam na pisanie
.
Zauwazylam ze czesto bb przez jakis cza snie pokazuje noeych wiadomosci i pozniej wskakuje nowa strona. Nie wiem czemu tak jest.
Nie gniewaj sie moje posty tez czasem sa bez odzewu ale tak to juz jest
Wczoraj przeczytalam ale ja ogolnie wczoraj czasu nie mialam na pisanie
Zauwazylam ze czesto bb przez jakis cza snie pokazuje noeych wiadomosci i pozniej wskakuje nowa strona. Nie wiem czemu tak jest.
Nie gniewaj sie moje posty tez czasem sa bez odzewu ale tak to juz jest
Dzieki dziewczyny za rady odnosnie fotelika. Wczesniej latalam tylko z wozkiem I standardowymi walizami, a niedlugo czeka nas podroz I potem wynajmiemy samochod. A te wynajmowane foteliki nie dosc ze drogie to slyszalam ze slabe sa.
No to chyba coś pechowy czas mamy dla naszych mężów. Mój w niedzielę złamał nogę... Pojechał na jeden z naszych wyścigów rowerowych, ale nawet nie wystartował, 10 min. przed startem poślizgnął się na asfalcie na rondzie (była mżawka). Gipsu nie ma, tylko śrubę tytanową mu założyli, bo to wysoko, kość udowa. Będzie chodził o kulach. Łatwo nam teraz nie będzie, dobrze, że ja mam jeszcze dużo siły. Na szczęście i rodzice i znajomi obiecują, że jak będziemy potrzebowali to nam pomogą. Choćby do wnoszenia zakupów pewnie poproszę tatę, bo W. to zawsze robił. Gorzej z przeprowadzką, którą planujemy w czerwcu, ale chyba kupi się znajomym skrzynkę piwa i jakoś nam pomogą.
A tak poza tym, to ja cały weekend pracowałam na żaglach. Mam papiery instruktorskie, więc stwierdziłam, że skoro nie mogę jeździć na wyścigi, to wykorzystam czas na żeglowanie. Przynajmniej trochę pieniędzy wpadnie.
A tak poza tym, to ja cały weekend pracowałam na żaglach. Mam papiery instruktorskie, więc stwierdziłam, że skoro nie mogę jeździć na wyścigi, to wykorzystam czas na żeglowanie. Przynajmniej trochę pieniędzy wpadnie.
kasietta
O matko, czarna seria sierpniowych tatusiów :/ oby Wam chłopy szybko do siebie doszli!
G
gość 94049
Gość
Jlnx współczuję Wam, szczególnie Twojemu M. Tak przed startem... Jesteś bardzo aktywna :-) Mój M chciał kiedyś robić patent żeglarski. To o to chodzi?
A propo rajdu to widziałam zajawki w tv, ale M skakał po kanałach, mignela mi weekendowa data i pomyślałam i Tobie.
Może zechcialabys coś czasami opisać e temacie aktywnej mamy? Bardzo chętnie poczytam :-)
A propo rajdu to widziałam zajawki w tv, ale M skakał po kanałach, mignela mi weekendowa data i pomyślałam i Tobie.
Może zechcialabys coś czasami opisać e temacie aktywnej mamy? Bardzo chętnie poczytam :-)
Akuku
Jinx ojoj 
U nas byla taka xzarna seria jak bylam w cuazy z Emilkiem..doslownie kilka dni po tescie zlamal noge..a jak juz bylam disc wysoko w ciazy to zlamal reke w lokciu.. z przed samym moim porodem m "rodzil" kamienia ...
Dodatkowo w ciazy na wyjezdzie zepsulo nam się auto... to byl masakryczny rok... a Emis urodzil sie juz w nowym roku heh.
Wspolczuje wam ale dobrze ze masz jakas pomoc w razie w. Ja tu nikogo nie mam wiec... ale jyz nawet nie chce tego czasu wspominac.
Milego dnia
U nas byla taka xzarna seria jak bylam w cuazy z Emilkiem..doslownie kilka dni po tescie zlamal noge..a jak juz bylam disc wysoko w ciazy to zlamal reke w lokciu.. z przed samym moim porodem m "rodzil" kamienia ...
Dodatkowo w ciazy na wyjezdzie zepsulo nam się auto... to byl masakryczny rok... a Emis urodzil sie juz w nowym roku heh.
Wspolczuje wam ale dobrze ze masz jakas pomoc w razie w. Ja tu nikogo nie mam wiec... ale jyz nawet nie chce tego czasu wspominac.
Milego dnia
anney
o matulu! co tu sie dzieje tymi waszymi chlopami!!!
zdrowia!!
lilija, ja co prawda nei widzialam posta, ale dobrze,ze juz jest ok.
kiedy macie kolejne wizyty?
ja zabiegana i zapracowana, nie ma wogole czasu na pisanie n aforum wrrrrr. (pewnie lepiej hahah)
ale tesknie za wami pipki!
zdrowia!!
lilija, ja co prawda nei widzialam posta, ale dobrze,ze juz jest ok.
kiedy macie kolejne wizyty?
ja zabiegana i zapracowana, nie ma wogole czasu na pisanie n aforum wrrrrr. (pewnie lepiej hahah)
ale tesknie za wami pipki!
Ja od piątku strasznie żle się czuje, ale tak naprawdę nic się nie dzieje, nic mnie nie boli, nie wyglądam jakoś gorzej ok jest trochę ciężej ale nie jakoś strasznie - zupełnie nie wiem co mi jest najchętniej leżała bym cały dzień i nic nie robiła.

reklama