reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Borysiatko jesli jedziesz do hurtowni maluszek albo bobas to uwazaj bo tam bardzo lubia wciskac okreslone wozki. Jest tez nowa hurtownia kangurek :-D

Czekam na wypis i lece do rodzicow. Zostane sobie na troche w olsztynie to odpoczne :-D

reklama
A dziwczyny tu u mnie tragedia się stała. Dziewczynka 2 letnia miała wymioty biegunkę, więc na początku na rotawirusa i jakiś nieżyt żołądka ją w g=szpitalu leczyli. Nie było poprawy więc przewieźli ją do Olsztyna. Okazało się, że ma wirusowe zapalenie opon mózgowych. Mieli przewieźć ją do Warszawy ale niestety nie zdązyli. Straszna tragedia dla rodziny dziecka...

Borysiatko smutne co piszesz [emoji20] biedni rodzice

Ja dalej u tesciow. Codziennie z rana tesc idzie z mala na spacer wiec mam chwile luzu. Ale i tak za duzo sie nie wynudze bo mloda i tak wola caly czas za mama.
Ale kocham ja za to [emoji7]

Olka super ze juz wychodzisz. Rodzice sie toba zaopiekuja, porozpieszczaja troche[emoji3]

Beata super ze szyjka ok[emoji3]

Anney wszystko juz wypakowane?

Hej hej

Zaraz się biorę za przesadzanie kwiatów.

Olka cieszę, że u Ciebie już ok i wybierasz się do domu. Przykro mi z powodu babci [*]

Anney udanej przeprowadzki, oszczędzaj się mimo wszystko. Synka masz słodkiego :-)

Cinamona dobra i chwila odpoczynku :-)

Borysiatko to takie straszne...

U nas majówka udana, trochę zmian w mieszkaniu zrobiliśmy. Jest ścianka z kamienia, druga pomalowana i od razu pięknie zdjęcia na niej wyglądają, plus jeszcze półki u nas w sypialni, bo przenosimy książki z pokoju, który będzie dla maluszka. Jeszcze trochę nas czeka zmian, a właściwie zaległych wykończeń. Byłam dziś w hm po legginsy i majteczki dla synka, bo zaczynamy odpieluchowywanie, drugi raz.

Hej dziewczyny :-):-)

Anney kochana uwazaj na siebie i zwolnij troche bo sie zajedziesz. Jak juz pomalu sie ogarniesz to wrzuc na foty ogrodu z lezaczkiem i soba z Lola na nim :-)

Beatko dziekuje kochana, kuruje sie tradycyjnie woda z cytryna i miodem i dzis juz troche lepiej ale na dole dalej piecze.
Nic musze wytrzymac do jutra do wizyty i mam nadzieje ze mi cos przepisze i doradzi. Ja dzisiaj juz tez na badaniach bylam i jeszcze w czwartek i piatek musze porobic do innych lekarzy. Jutro mam tez popoludniu wizyte u immunologa, ciekawa jestem czy dalej bede brala clexane na krzepliwosc.
Kciuki trzymam za wizyte!

Magdus no wlasnie zacznij sie czesciej oddzywac bo sie martwimy! I przestan myslec o brzusiu Liwki bo moj Michas tez ma mniejszy a glowke ma starsza o ponad tydzien. Skoro lekarz nic nie mowi to daj spokój i nie filozuj!!!

JInx no to zazdraszczam slonca i opalenizny:-)

Olka superr ciesze sie bardzo ze wychodzicie i ze w trzypaku i ze dziewczynki maja sliczna wage, oby tak dalej &&&&
Odpoczywaj kochana a synek moze jeszcze w przyszlosci bedzie. Ja marze o coreczce jak Michas sie urodzi :-)

Borysiatko gratuluje ze dalas rade z trojka dzieci i ze guzow nie bylo. Zazdraszczam swoich warzyw. Udanych zakupow zycze.

Borysiatko co Ty piszesz teraz doczytalam, co za tragedia, smutno mi sie zrobilo :-(

Cinamona odpoczywaj chociaz odrobine.

Kruszka male zmiany a ciesza :-)

Ostatnia edycja:
Beata haha krzaczory :D ja w wekend sie zabrałam bo mi schodzi dwa razy dłużej niz zwykle bo normalnie po omacku bo nic nie widzę juz :D

Borysiatko skąd takie rzeczy sie biorą jeszcze takie kochane malenstwo? Eh to zycie...:/

Olka super ze juz wychodzisz :) oby było do rze juz do końca :)

A ja juz za 4 godz usg :) sie doczekać nie mogę .. I moj chyba jednak nie przyjedzie. Wydawało mi sie ze bedzie bardziej tym wszystkim nie wiem zaabsorbowany, a na usg ani razu nie był a chciałam zeby był :/

reklama
Kruszka ja tez kupilam majtki dla mlodej i za troszke wiecej niz tydzien zaczynam odpieluchowanie. Nie wiem jak to bedzie ale chcialabym zeby mala byla bez pieluch w sierpniu.
A czemu zaczynasz po raz drugi?

Do góry