• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Fioleczka to zdrowka zycze. Fajnei ze sie odezwalas. Duzo usmiechuuu zycze

Lidia zazdroszcze wypadu na dzialke i grilla, tez mi sie marzy :-)

Bunia kciuki za jutrzejsze usg i zeby M mogl byc. Z humorami niestety tak to juz w ciazy bywa. Mnie tez sie zdarza i nie lubie tego.

reklama
Hello dziewczyny.
Kasietta, dobrej zabawy!
Beatka haha, jakie wkładki kupujesz?
Dobrze, ze nic wam się nie stało!!

Olka! Myślami
Vy czas z wami jestem, po
Kulka razy dziennie myśle sobie czy jeszcze w 3paku! Dobrze ze jest dobrze i bez skurczów.

Fiolka! Jesteś! Weź ty
Z
Tym swoim uparciuchem zrób porAdek. Np jak nie wspierać kobiety w ciąży. Na drzewo z facetami [emoji13]

Bunia, trzymam kciuki za usg

My przeprowadzeni, teraz rozpakowujemy wszystko, ogarniamy ogród, skręcamy meble, kręgosłup mi pęka, biodro prawe boli strasznie, mam lustrzyce tak zaawansowana, ze mój m musiał mi psioche golić ;)
Jestem strasznie zmęczona i znów wróciły te stany omdleniowe. Wrrrtr. Wiec pewnie z przemęczenia.
Mała się rusza, przytyłam 5.3kg, nogi po
Całym dniu już są o zfziebko bardziej opuchnięte.
Dziś Józio mój mówi: mamo, jakie tu masz teraz chude ręce, nie jesteś głodna? Myśle ze schudłaś [emoji17][emoji17][emoji17]
Poza tym, żyły dają mi popalić. Od czasu operacji na nie nie zapomniałam o ich istnieniu. A dziś.... Znów znajome pulsowanie i zozrywanie. F..k

Ewelinka, jak ranny ciebie????? Jak sie czujesz???

Ściskam was mocno[emoji8][emoji8][emoji8]

Cześć, ja, jak pisałam, sobotę i niedzielę spędziłam pracując - siedząc na leżaku i pilnując motorówek. Trochę słońca złapałam przynajmniej. Olka, dobrze, że już coraz bliżej jesteś bezpiecznego czasu.

Ja na plus ok. 9-10 kg, mieści się to całkiem w kalkulatorze wagi w ciąży, więc nie narzekam póki co, choć pewnie będzie co zrzucać. Pępek mi już trochę wychodzi - zależnie od tego, w jakiej pozycji jestem. No i zgaga też przyszła, nieprzyjemne to, ale do wytrzymania. Większych dolegliwości nie zanotowałam, a mąż już coraz sprawniej się o kulach po domu porusza i nawet chce jutro iść na demonstrację w sprawie naziemnych przejść dla pieszych w centrum Warszawy (kule to dobry rekwizyt w tej sytuacji:)

Hej

co do pępka to mi też nie wyszedł i przy Nadii i teraz. Jedynie się lekko spłaszczył.

Luca to kuruj się i nie dawaj tym choróbskom!! Najgorsze to że nic konkretnego nie możesz brać :-(

Ann a nie wiem jakie kupuje dziś zajadę do Rossmana to zobaczę co będą mieli :) gratuluję przeprowadzki, tylko tam się oszczędzaj!!! no no grożę ci palcem!:-D:-D to teraz ile pokojów więcej??:-) uroczego masz syneczka!! Z spiochy się uśmiałam, ja wczoraj się za swoje krzaczory wziełam i też mi przeszło przez myśl by mojego poprosić ale nieeee..:-D:-D kurde nic przez ten brzuchol nie widze! próbowałam go nawet trochę podnosić heh ale na niewiele to pomogło

Jinx dobrze łap kolorków, ja nie mogę bo na słońcu razaz puchnę :sorry:

Magdula gdzie jesteś!!!

Oki ja mykam zaraz na wizytkę pap!!!

Zyje BEATKO!!! :-):-):-) Nie zapomnialam o was :-):-) Probowalam dzis odespac majowke, niby nigdzie nie bylismy, ale moj nauczony wstawac o 4 i w majowke wstawal o 7 :wściekła/y: i ja oczywiscie razem z nim:-)
zrobilam wczoraj comiesieczne badania krwi i moczu i plytki mi cos zjezdzaja i hemoglobina :eek: A zre te tabletki dla ciezarnych wiec nie wiem co jest grane :-)
Ja jak sie wazylam 2 tyg temu to przytylam 4 kg, ale jutro wizyta i az sie boje :-):-):-):-) No i oczywiscie znow bede myslec jak tam brzusio mojej pipulki :-) I gmera pod zebrami juz, dziwne uczucie :-)
Beatko a Ty dzis na wizyte??? Bo tak cos wyczytalam :-) Dawaj znac !
Kochane nie przejmujemy sie waga! Ja jeszcze tylko czasem mam dzien wieloryba, w ktorym zabraniam mowic mojemu na siebie 'Pluszak' :-D:-D:-D 'dzis sie czuje grubo, wiec prosze tak na mnie nie mowic!':-D Ale tak to juz troszke odpuscilam, na roczek Liwki bede laska i wy tez!!! :-) Zalozymy sobie grupe wsparcia i mobilizacji i bedzie ok :-)
Olka i super ze male siedza! Niech siedza w brzuniu jak najdluzej!! :-)
Anney to teraz bezalkoholowy drink, lezaczek i odpoczynek kobito bo sie zajedziesz!!!
Milego dnia dziewoje, nie myslcie ze o was zapomnialam :-) Przeciez ja was kocham :-)

Magdus jak dobrze, ze sie odezwalas. I fajnie, ze humor dopisuje.

Anney dziekuje, ze o nas myslisz :-D

Lucynko kuruj sie zeby Cie nie rozlozylo chorobsko zadne.

Ja wlasnie mialam USG i male waza po 1200g. Potwierdzily sie dziewczynki ponownie. Moje szanse na syna zmalaly prawie do zera.
Zaraz mam badanie ginekologiczne i jak bedzie wszystko pozamykane to uciekamy do domu.

Olkka, nooooooo! Piękna waga!!!!

Magdus, ta... Leżaczek ;) muszę sobie najpierw miejsce na leżaczek zrobić haha chyba ten loli tylko sie zmieści ;) haha
Jadę właśnie do domu ścinać krzewy [emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]

No tak bylam u gina zbadal z szyjka ok:-) przytylam prawie 8 kg buu. . Ale wszystko dla dziecka ja się tam az tak nie przejmuje. A i muszę od dzisiaj liczyc ruchy dziecka. Teraz juz wizyty co dwa tygodnie. .
Magdus no wywolalam cie:-):-) co ten twój taki skowronek? Poczekaj mala będzie wstawać w nocy to rano swojego wolami z luzka nie sciagniesz:-) to jutro znowu usg to czekam na wieści:-) nie martw się tak tym brzuszkiem:-*

Ola o jakie pulpeciki hehe:-D synek następnym razem :-D no to uciekajcie do domku i ciesz się ostatnia prostą;-)

Matko jaka ja glodna jestem!

reklama
Hej,
wczoraj przyuczałam się do "mamowania" i opiekowałam się cały dzień trójką siostzreńców. siostra z mężem wrócili dopiero jak juz chłopcy spali, ale dałam radę - lekcje poodrabiane u straszaków a mały żadnego nowego guza sobie nie nabił:)
Dziś piekna pogoda więc byłam juz na działeczce i już będę zjadać sałatę, rzodkiwekę i szczypiorek ze swojego namiotu.
W sobotę jadę do Olsztyna po wózek i może przy okazji już łóżeczko kupimy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry