reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lunera mi czasem drętwieją ale u mnie głownie nóżki..

Anney wlasnie wczoraj o tym myślałam i do mnie nie dociera wcale.. Ze to juz połowa maja i ze to juz...coraz bliżej ..

Magdus tez ostatnio patrze a tu styczniowki juz testy robią i tez pomyslałam ze ja dopiero co robiłam.. I ze jak ten czas leci..

A to od którego tygodnia powinno sie liczyć? U mnie dopieeeero 24ty wiec ja na końcu "kolejki" :D

Lucalew mi tez głownie jak śpię albo leżę i np czytam książkę to zaraz musze pozycje zmieniać.. Co do ruchów to ostatnio miałam tak ze dwa dni no nic nie czułam moze jednego kopniaka a na następny dzien rano a to chyba wczoraj było to juz rano przez godzinę prawie bez przerwy..

Noi ja tak żadnej czkawki do tej pory nie czułam..

Akuku oj to prawda z tym sprzątaniem ze jak sie jest samemu w domu to sprzątasz i sprzątasz m.. A jak sa dzieci to i tak za 15 min wszystko wyglada jak..przed sprzątaniem :) ale to sa dzieci i nie ma co sie ciskać:) a mi co do łydek to w nocy dzisiaj i wczoraj skurcze zaczęły łapać wiec musze cześciej magnez łykać..

Beata ale ciucholandzie w domu :D tez chce różowe sukienusie aaaaaa!!!!:p

reklama
No mam tego ze hoho..wszystko po mojej malej i od kuzynki dostałam po corci i się zebrało heh ale ja lubię dużo heh
I to tylko malutkie rozmiary. Reszta czeka na strychu.
Co do ruchów to bym nie liczyła tylko dostalam ta kartę i muszę to robić bo gin i położna u mnie to sprawdzają..a tak mi się nie chce tego robić. Mała jest tak ruchliwa ze nie widze takiej potrzeby no ale jak każą to każą..
Na karcie mam ze niby od 28 tygodnia trzeba liczyc

Beata a kto nie lubi duzo :D a to jak od 28 to mam jeszcze czas.. Ale zaczynaja sie no podobne pory kiedy mały "atakuje" wiec pomału zaczynam to przewidywać

Mi nic nie drętwieje. Parę razy w nocy miałam skurcz łydki i ostatnio jak mierzyłam szpilki.

Ruchów nie liczę. Mały bardzo jest ruchliwy i często nie mogę przez to zasnąć. Na dowód jest filmik z kopniakiem (niestety nie chce się załadować), który jest jak dotąd największy z tych sfilmowanych, ale był jeden większy dziś. Mąż aż odskoczył [emoji12]

Dziś byliśmy u mojej mamy i dostaliśmy dużo rzeczy dla Juniora i kilka dla mnie. Wrzuciłam w wyprawce.

Magdus bron boze nie chce Cie dolowac czy zebys popadla w depresje i ciesze sie ze u Ciebie jest dobrze bardziej mnie to zmartwilo patrzac na moja sytuacje ale skoro lekarz mowi ze jest dobrze to znaczy ze dobrze i tak jak pisze Anney wiecej lez i odpoczywaj.

Beatko mam nadzieje ze humor sie poprawil przy ciuszkach. Ja juz po uroczystosci objedzona w domku :-)

Cinamona dokladnie nie ma jak w domu :-)

Akuku lacze sie w bolu z snn, czasami nam ochotę je odrąbać.

Beatka wow ale wyprawka![emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Moja lola dziś mniej ruchliwa. Aż zaczęłam ja budzić, bo sie martwiłam. Kopnęła dwa razy i znów spokój [emoji52]

reklama
mi za to dretwieja biodra strasznie... i sie budze jak zardzewiala i mi wszystko trzaska :-)

co do przeplywow to to mialam ostatnio robione bardzo dlugie USG w szpitalu - z mala wszystko ok, przeplywy tez mi robili i wszystko mam idealnie - ciesze sie, ze mialam robione przeplywy bo podobno na NFZ strasznie ciezko dostac sie zeby zrefundowali a mi sie udalo na szczescie, jednak programy unijne sa super! :-D

jak sie wazylam to przybralam na wadze 1 kg 200 gram od poczatku ciazy - dla mnie dziwnie malo :eek: ale lekarze mowia, ze pieknie i ze wszystko ok no to sie nie stresuje ;-)

Do góry