reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney super, najwazniejsze ze juz przechodzi. Mniej stresu to i dzidzia szczesliwa :)
Ola dobra synchronizacja po prostu :D na odleglosc sie wyczuwaja :D
Borysiatko milej zabawy ! :)
Ojeja ale sie obzarlam, chyba pekne :D

Ja na wesele za dwa tygodnie idę i już miałam problem z sukienką, bo podciagały mi się niemal wszytskie do góry na brzuchu. Ale w końcu pożyczyłam od koleżanki i jest ok. Szału nie ma ale szkoda mi kasy:) Tzn kupiłam sukienkę ale ją oddałąm do sklepu jak w domu przymierzyłam. Za to kupiłam cotton ball lights do pokoju dla małej:0

I już mi trochę lepiej właśni dostałam tel że udało nam się wynająć nowy domek - od półtora miesiąca non stop jak coś nam się spodobało to okazywało się zajęte albo właściciel wybierał kogoś innego - teraz nawet mi się lepiej leży:-)

Mój Franio przytulil się do brzucha oglądając bajkę, nie minęło pół minuty jak mu brat z brzuszka kopniaka sprzedał :-) Franio się podniósł dotknął głowy zdziwiony, nie wiedział co się stało. Aż się poplakalam że śmiechu :-)

Magdus mnie tez cześciej łapią bóle jak przy okresie ale tak samo przez chwile i puszczają Eh..
Co ja miałam pisać aa ze brzuch mi sie od kilku dni zaczyna coraz bardziej "pompować".. Jeju a jak mam wzięty brzuch czasami po całym dniu albo po jedzeniu to oo jaki duuuzy sie robi :D
Co do ruchów to u mnie kicha prawie nic nie czuć albo czuć tak słabo ze ja noe rozpoznaje Hm.. Ale czasem poczuje i wiem ze to to.. Czyli ciagle czekam na większe "emocje" z tym związane :)
Po za tym jak w nocy mi pasuje do łazienki to cieżko mi sie z łóżka zebrać juz pomału no kurde i musze rekami manewrować, rano tak samo hehe..

Hej! Jestem nis przezuta i wypluta !

Rozmawiam z mama na skype ..jest w Norwegii u brata i mowi ze na czerwiec zamowila bilety bo bedzke wesele.. a ja na to Bartek i Ola (moj brat i jego zona) robia wesele? Mama:tak.. no i wkurzona ze nikt nje nie nie mowi napisalam do bratpwej z ktora mam dobry konyakt ze mi przykro ze mnie nie poinformowali... moj brat do mnie z pretensjami ze on dostal zaproszenie od kuzynki naszej i ze mojego imienia nie ma i to nie jego wina bla bla...
Z matka sie pozarlam ah.. a wszystko prze niedomowienie.. matka chyba nie uslyszala jak mowilam o bartku i oli ..dzizas ;/ pol dnia przeplakalam... eh

reklama
Akuku przykre, stres w ciąży nie wskazany...

Ja dziś też się nerwów najadłam, bo cholerny kurier nie potrafi zadzwonić dzwonkiem przy bramce i zostawił awizo.. a miała przyjść karma dla moich psiaków, a mi zostało tylko do jutra.. i co ja mam im w niedziele dać jeść.. wrrr jestem zła!

Do góry