• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Sikam po nogach tylko nie wiem czym. Odszedł mi kawałek szopy znowu;) i mnie przeczyscilo grrr...

Anney poczekaj ba nas ja mam skurcze i tylko jak leżę, to jest oeky, a dopiero skończyłam szykować pokój, więc możemy jechać;) wideokonferencje zrobimy podczas porodow i anney będzie mogła krzyczeć magda!;) haha odrazu lepszy humoru mam. Myślałam, ze któraś już urodziła, bp tyle stron zapelnilyscie.

Akuku jaki kochany synek! No powiedz mu on już dorosły jest;) hihi to będzie małej zmieniał pieluchy;D

Love Ty też jeszcze czekaj, bo skurcze mam różnie, a jak mamy rodzić i tak jednego dnia to chociaż o wspólnej porze, żeby zdawać relacje. Hihi
Ancikowa lusterko w rączkę i nabieraj wprawy haha

Ja jestem w 36t2d, to jakbym urodziła teraz, to z dzieckiem wszystko okej bedzie? Bo się denerwuje troszke, a jak coś robię, to wtedy mam silne skurcze, że muszę się zginąć albo coś. Jakąś doświadczoną mamuska mi podpowie?;)

reklama
Co tu się dzieje dzisiaj:p
Stresujecie tymi porodami, ja też jeszcze nie mogę, nie mam gdzie z dzieckiem ze szpitala wrócić :p (oczywiście toreb spakowanych nadal brak) Jutro dopiero meble do mieszkania przewozimy, a na niedzielę pierwsze składanie będzie.

Szopa jest dobra, uwielbiam słowniki :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry