Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze i jestes w UK ale mentalnie nadal jestes Polką- stale narzekającą i zazdroszczącą innym: "ja mam tak źle a wszyscy inni maja super". Z jakichs powodow wyjechalas i decydujesz sie tam rodzic i smiem mniemac, ze były to kwestie finansowe.Skoro ciaza w Polsce jest luksusem a tobie tam tak zle to co ty tam jeszcze robisz???? Wracaj do nas natychmiast! Szkoda, ze nie wspominasz np o kwocie zasilku jaki otrzymasz tam zaraz po urodzeniu dzieckaAneczqa napewno macie w PL luksus...i jeszcze narzekacie jak Was w kolejkach nikt nie przepuszcza.
U mnie w UK można iść na macierzyńskie od 24 tc ale im szybciej pójdziesz tym szybciej musisz wrócić ....mamy 9 miesięcy płatnego dodam słabo płatnego chyba że pracujesz w firmie w której płacą Ci za macierzyńskie lepszą kasę....plus miesiąc urlopu a potem możesz już być na bezpłatnym tylko.
Z tego co widać tu na forum większość kobiet od samego początku jest na wolnym.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze i jestes w UK ale mentalnie nadal jestes Polką- stale narzekającą i zazdroszczącą innym: "ja mam tak źle a wszyscy inni maja super". Z jakichs powodow wyjechalas i decydujesz sie tam rodzic i smiem mniemac, ze były to kwestie finansowe.Skoro ciaza w Polsce jest luksusem a tobie tam tak zle to co ty tam jeszcze robisz???? Wracaj do nas natychmiast! Szkoda, ze nie wspominasz np o kwocie zasilku jaki otrzymasz tam zaraz po urodzeniu dziecka