Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamila ja nie mogę się już doczekać aż mała zacznie się śmiać w głos. Robi to już przez sen, ale to nie to samo.Filip nauczył się przemieszczać. Na plecach odpycha się nogami i przesuwa. Najlepiej wychodzi na przewijaku. W krótka chwilę jest w stanie tak się przesunąć odpychając nogami do góry że głowa jest za przewijak iem. Kładę przewijak na łóżko a on mi zwiewa z uśmiechem na twarzy. Duża zmiana też w komunikacji śmieje się na głos ale też już coraz lepiej przedrzeźnia Nasze odgłosy i cmokania :-)

Ok dzięki. ZobaczeDziękuje za życzenia!
Dziewczyny nie przejmujcie się fałszowaniem! Myślę ze nasze dzieci się na tym nie znają a lubią gdy się im śpiewa.
Olgierda, pewnie Staś wystraszył się dźwięku skrzypiec bo to dla niego nowość. Polecam Ci kołysanki Magdy Umer i Grzegorza Turnaua na you toube. Olek jak słyszy jak mu spiewam "Ta Dorotka" w duecie z Magda Umer to piszczy z radości
Jeśli masz konto na chomikuj (bardzo prosto je założyć) to polecam płytę z kolysankami "Stos poduszek i maluszek". Ja mam te płytę w domu bo kupilam wraz z książka i korzystam w szkole do relaksowania dzieci np przed sprawdzianem. Uwielbiam te piosenki i widzialam ze są na chomikuj.
Może gdzieś można jeszcze kupić te książkę z płyta ale rozgladalam się w internecie bo chciałam kupić koleżance na prezent dla córeczki i nie było juz niestety
Pozdrawiam
Chyba tak bo od 3 dni Filip potwornie się ślini.Dziewczyny możliwe żeby już ząbki rosły w 3 miesiącu? Bo Staś trochę marudzi i wkłada ciągle palce do buzi jakby coś mu nie pasowało....