reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A tak wogole jak często zostawiacie maleństwa z treściami, rodzicami?...
Zuważyłam dziś że mi włosy wypadaja:-/. Mam zakola:( pewnie od karmienia. Właśnie zaparzylam pokrzywę, ponoć pomaga. I moja prawa pierś produkuje więcej mleka niż lewa. Nie wiem dlaczego ta lewa taka lewa. Mialyscie kiedyś podobny problem?

Olgierda, ja obawiał się ze zostane łysa. Włosy wychodzą mi garściami. Sa wszędzie, na poduszkach, na mojej koszuli, po prostu wszedzie moje włosy.

A Olka nie zostawiam z nikim bo nie było okazji.

U mnie też nie było potrzeby zostawiać. 2 razy była teściowa na spacerze. Ja to taka Zosia samosia. Nie lubię jak mi ktoś pomaga i w te Święta tego pożalowałam. Uważam że dziecko to nie ograniczenie i tak jest ale czasu na kupę gości i gotowania pieczenia to jednak nie ma. Oczywiście wyszło super ale byłam mega zmęczona. Chociaż Radek dużo ogarną i właśnie dzisiaj rozmawialiśmy że gdzieś wyjedziemy na Wielkanoc. Tylko wieczny problem bo teściowa mieszka sama i smutno tak ja zostawić a w hotelu 4 dni to się pozabijamy. Teraz robiła Wigilię i powiedziała że ostatni raz ja też nie zamierzam i pat. Moi rodzice mieszkają w innym mieście. Możemy do nich jechać ale smutno zostawić teściową. Kurcze czemu to tak jest. Teść poszedł w tango a ja za to płacę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry