Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ze ruchowo postęp Podgrzewacze do słoiczków właśnie Ja z gotowaniem czekam do sezonu na warzywa i owoce. Do jedzonka podaje wode do nauki picia. Po jedzonku i wodzie troche cyca zeby sie lepiej przyjęłoCześć dziewczny, my dajemy ciągle ta sama dawkę wit d. Dziś dałam trochę wit c na palec ale się kwasil...obudzil się się z takim innym glosikiem, jakby miał gardło chore. Wypił właśnie porcję lekarstwa czyli mleczka i śpi. Mam nadzieję że się z tego nic nie rozwinie. Poczekamy i najwyżej pójdziemy do lekarza. Ja też załapałam katar przez ta dziwna pogodę. Raz wiosna raz zima nie może się zdecydować. Wczoraj była dynia a dziś marchewka. Minę ma jak Kaczyńskiale je i domaga się więc się cieszę. Jest duży postęp duchowy. Fizjoterapeutka to bardzo pochwaliła. No i wczoraj basen super zabawa. Widać że uwielbia pływać. Rezygnujemy dziś ze spaceru przez to gardło. My mamy na razie ż akcesoriów tylko jedna łyżeczkę.ale zaraz się poprawiny. Ładne te miseczki aneczqa chyba się skuszę. Dajecie już wodę? I wogole piszecie o podgrzewaczach do mleka ale przecież karmicie ż piersi. Będziecie dodawać dodatkowo mm? Jeśli tak to Kiedy? I jeszcze pytanko: gotujecie papki czy kupujecie same słoiczki ? Sloiczki wychodza dosc drogo jakby tak podliczyc. Ja mam marchew ż Eko upraw i chyba jutro spróbuje sama przyrządzić.
Nie ma to jak wszyscy ww domkuA i ze spaniem miodzio. I mąż jest na miejscu więc wszyscy szczesliwi![]()
Olgierda,super wiadomosci! I odnośnie spania i odnosnie postępów ruchowych! Brawo Wy!Cześć dziewczny, my dajemy ciągle ta sama dawkę wit d. Dziś dałam trochę wit c na palec ale się kwasil...obudzil się się z takim innym glosikiem, jakby miał gardło chore. Wypił właśnie porcję lekarstwa czyli mleczka i śpi. Mam nadzieję że się z tego nic nie rozwinie. Poczekamy i najwyżej pójdziemy do lekarza. Ja też załapałam katar przez ta dziwna pogodę. Raz wiosna raz zima nie może się zdecydować. Wczoraj była dynia a dziś marchewka. Minę ma jak Kaczyńskiale je i domaga się więc się cieszę. Jest duży postęp duchowy. Fizjoterapeutka to bardzo pochwaliła. No i wczoraj basen super zabawa. Widać że uwielbia pływać. Rezygnujemy dziś ze spaceru przez to gardło. My mamy na razie ż akcesoriów tylko jedna łyżeczkę.ale zaraz się poprawiny. Ładne te miseczki aneczqa chyba się skuszę. Dajecie już wodę? I wogole piszecie o podgrzewaczach do mleka ale przecież karmicie ż piersi. Będziecie dodawać dodatkowo mm? Jeśli tak to Kiedy? I jeszcze pytanko: gotujecie papki czy kupujecie same słoiczki ? Sloiczki wychodza dosc drogo jakby tak podliczyc. Ja mam marchew ż Eko upraw i chyba jutro spróbuje sama przyrządzić.