reklama
Angelika:)
Fanka BB :)
Wstapilam dzisiaj w 15 tydzień i aplikacje mi mówią że moja macica jest wielkością małego arbuza
?!
ciekawe czy to prawda.
No i że można już pomału wychwycić ruchy dziecka... ze jeśli czuje się jakieś trzepotanie to wcale mamy nie zganiać tego na jelita [emoji14]
Leżę i czekam ale czuję tylko mój puls w tetnicach hahaha [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
ciekawe czy to prawda.
No i że można już pomału wychwycić ruchy dziecka... ze jeśli czuje się jakieś trzepotanie to wcale mamy nie zganiać tego na jelita [emoji14]
Leżę i czekam ale czuję tylko mój puls w tetnicach hahaha [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Oho chyba moje guacamole nie zostanie w brzuchu.... Juz mam ciężki żołądek ehhh, a tak chciałam chyba za dużo...
A po za tym moja mama tez sie śmieje ze u mnie bedzoe chłopak bo juz pare razy bezwiednie powiedzialam on
ale u mojego jest woekszosc chłopów i jakos mnie to nie zdziwi
A po za tym moja mama tez sie śmieje ze u mnie bedzoe chłopak bo juz pare razy bezwiednie powiedzialam on
No mądre te zwierzaki@atfk zwierzęta czują takie rzeczy mój kundelek nie odstepuje mnie na krok a jak mąż dla żartu chcial mnie ścieżka rzucić to warczec zaczal na meza a to jego pies. U mamy kot tez mi się na brzuchu kaldzie.
A ja chora przyszła pora na mnie masakra dusi mnie az mnie brzuch boli
myycha
Oby guacamole zostalo tam gdzie jego miejsce!Oho chyba moje guacamole nie zostanie w brzuchu.... Juz mam ciężki żołądek ehhh, a tak chciałam chyba za dużo...
A po za tym moja mama tez sie śmieje ze u mnie bedzoe chłopak bo juz pare razy bezwiednie powiedzialam onale u mojego jest woekszosc chłopów i jakos mnie to nie zdziwi
Ja wlasnie zjadlam jajecznice z przecierem pomidorowym omommmm ostatnio jem mase pomidorow, przecier moglabym lyzka jesc, dobrze, ze na jesien tyle sloikow zrobilam
Dzidzia chciala to ma, teraz czas na seriale na sofie i wyczekiwanie jakiegos laskotania [emoji14]
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ag.ta
Ale naprodukowalyscie!! ;-) nadrabiam. Ale nie wiem co komu mam odp. Gratulacje udanych wizyt. Współczuję wymiotów i bólu głowy.
a ja po wizycie. Wszystko ok. Lekarz wybadal. Pomierzyl. Dziec na początku grzeczny a później się tak wiercil, że lekarz nie mógł nic dojrzeć i co do płci narazie zostajemy przy chyba chłopcu;-) 07.03 kolejna wizyta
crl 7.4 z OM 12t6d z usg 13t5d.

reklama
Mamaa03
Oo ja też mam wizytę na 3 marca [emoji6]Gratuluję udanych wizyt[emoji4]
Ja jeszcze ciągle liczę na drugiego chłopca[emoji39]. Dziewczynkę oczywiście też będę kochać, no ale tak sobie unyśliłam, że chcę mieć dwóch synków[emoji4]
Czekam na kolejna wizytę 3 marca i wtedy zobaczymy jak tam sytuacja.
Powodzenia na dzisiejszych [emoji6]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Podziel się: