Różyczka91
Aktywna w BB
Na Olx kobiety sprzedają często tanio ciuchy ciążowe i w miarę nowe. Poszukajcie, być może leginsy was opuszcza![]()
Mi się właśnie udało dżinsy ciazowe za 30zl + wysyłka. Pani sobie kupiła za małe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na Olx kobiety sprzedają często tanio ciuchy ciążowe i w miarę nowe. Poszukajcie, być może leginsy was opuszcza![]()
U mnie tylko taki masaz wystracza mi i jestem zadowolona, od sexu bardziej teraz wolę jakieś mizianie ,masowanie a najbardziej czesanie włosów i masowanie glowyJa też mam libido -100 ale mojego nie ma kilka tygodni to już po tym czasie jak jest trzy dni to przynajmniej 1 raz mam ochotę a drugi raz nie mam ochoty ani siły ale jakoś mnie podkręci i się skusze. Gdyby miało to wychodzić z mojej inicjatywy nie kochalibyśmy się w ogóle. Może wszystko wróci do normy po ciążytylko nie mów mu "nie" tylko wytłumacz , że dzisiaj nie bo nie masz ochoty czy cos. Bo on się czuje jak wcześniej, u niego nic się nie zmieniło więc czuje się zdezorientowany. Niech Ci zrobi masaż, (z reguły wiadomo do czego masaż półnagiego ciała prowadzi) więc może to na Ciebie podziała, jak na mnie ?
![]()
Mega podoba mi się imię Leon [emoji7] ale mąż się na takie nie zgodzilNie doczytałam. Przyznaje się bez bicianie mam humoru.poklocilam się z mężem wczoraj i to chyba na poważnie tym razem.
Za to byłam na wizycie. Chłopak jak malowany mi rośnie.niby leży na boczku lekko wstydliwy ale jak pokazał klejnoty to doktorek stwierdził że z takimi jajami to jeszcze dziewczynki nie widziałbędzie Leonek mój
ma już prawie 700g i rośnie książkowo.moje wyniki też jak to gin określił wręcz studenckie włącznie z krzywą cukrową. Cieszy mnie to.za to jak wracałam z gabinetu do domu szłam taka polna drogą i potknelam się i przewróciłam. Niby nie na sam brzuch ale stresu się najadłam. Na szczęście chyba ok bo dziec się rusza jak wcześniej.
Link do: Szlafrok podomka 100% bawełna PL produkt M szaryWyślij link do tego sprzedawcy jak możesz![]()
Niemcy mają poronione prawo, moja mama ma tak samo, rozwiodła się z ojcem mojego brata, bo chlał. Do dzisiaj na Michała nie zapłacił grosza, a co śmieszne zwolnił się z pracy żeby nie płącić alimentów. I prawo niemieckie jest w tej sytuacji bezsilne. U nas to można delikwenta ścigać po sądach i przyklepać wyrok, ale to też trzeba na dobrego sędziego trafić.Kurde nie wiedziałam, że tak ciężko jest ze ściąganiem alimentów, nawet z zagranicy. Myślałam, że tylko polskie prawo kuleje[emoji852]
Kuba jak miał jakieś 7-9 lat stwierdził, że jak będzie duży to sobie imię zmieni na LeonMega podoba mi się imię Leon [emoji7] ale mąż się na takie nie zgodzil![]()
Czyli słodki sen to jest to samo .ostatnio stamtąd zamawiałam te koszule@oliwiapatrycja sprzedający dolce_sonno
No tak... patrz.. szlafrok zamawiałam już mega dawno[emoji16] z 4 miesiące temu[emoji848]Czyli słodki sen to jest to samo .ostatnio stamtąd zamawiałam te koszule![]()
Nie doczytałam. Przyznaje się bez bicianie mam humoru.poklocilam się z mężem wczoraj i to chyba na poważnie tym razem.
Za to byłam na wizycie. Chłopak jak malowany mi rośnie.niby leży na boczku lekko wstydliwy ale jak pokazał klejnoty to doktorek stwierdził że z takimi jajami to jeszcze dziewczynki nie widziałbędzie Leonek mój
ma już prawie 700g i rośnie książkowo.moje wyniki też jak to gin określił wręcz studenckie włącznie z krzywą cukrową. Cieszy mnie to.za to jak wracałam z gabinetu do domu szłam taka polna drogą i potknelam się i przewróciłam. Niby nie na sam brzuch ale stresu się najadłam. Na szczęście chyba ok bo dziec się rusza jak wcześniej.
no jak jest dziecko to juz tak ciezko cos na spontanie wymyslec trzeba wszytsko wczesniej dokladnie zaplanowac..a co do stroju w ciazy to chyba nic seksownego nie ma , teraz jakbym zalozyla cos dopasowanego sexi to bym wygladala jak szynka albo baleron
![]()
Moze uda mi sie chociaz do polowy lipca![]()