Wiesz mój ma tylko orzeczenie z Państwowego Zespołu Orzekania Niepełnosprawności - stopień lekki nie z Zusu. Kiedyś jak miał wypadem mama go tam zaprowadziła i mu takie coś wyrobili to jedyne do czego nam się to przydało to do przedszkola właśnie.
Teraz też by nie poszedł a to stare ma pomięte i z danymi na stary adres jak mieszkał u rodziców w innym mieście hehe.
Kurczę, kupiłam w sobotę kilka krzaków truskawek, zasadziłam na balkonie dla dzieci a teraz patrzę, że zostały same łodygi - nasz królik zjadł

nawet nie wiem kiedy on na ten balkon wyszedł. a tak się cieszyli jak wczoraj sadziliśmy. Same straty z tym królikiem, kupiliśmy go dla dzieci bo chciały jakieś zwierzątko kilka dni przed tym jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Jakbym wiedziała, ze będę w ciąży to bym go teraz nie brała. Wczoraj pogryzł nowe pudła na zabawki, ostatnio obgryzł tapetę w przedpokoju i zżarł kabel od ładowarki mojego telefonu. Puszczaliśmy go po domu bo tak ubi, załatwia się zawsze do kuwety ale widzę, że coś mu odwala z tym gryzieniem wszystkiego ostatnio. Może trzeba go wykastrować? Królik a ok 11-12m-cy.