Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to samo tez nic smażonego. Zresztą żadnego mięsa jakoś teraz jeść nie mogę. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy, jak otworze lodówkę to musze na chwilę zatykac nos bo inaczej wiadomo co.. odrazu łazienka.To dobrze macie...
Ja nie mogę czuć nic smażonego masakra :/
Jak dziś smażyłam kotlety to myślałam ze zwymiotuje na patelnie hahaha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży tak wszystko co smażone (wystarczył zapach) kończyło się kibelkiem [emoji23]Ja mam to samo tez nic smażonego. Zresztą żadnego mięsa jakoś teraz jeść nie mogę. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy, jak otworze lodówkę to musze na chwilę zatykac nos bo inaczej wiadomo co.. odrazu łazienka.
Masakra z tym jest:-/Jak tu cokolwiek zrobić w kuchniW pierwszej ciąży tak wszystko co smażone (wystarczył zapach) kończyło się kibelkiem [emoji23]
![]()
W pierwszej ciąży tak nie miałam jadłam wszystko zapachy mi nie przeszkadzały. Kiedy to się skończy.. :-/U mnie trwało aż pół ciążyMasakra z tym jest:-/Jak tu cokolwiek zrobić w kuchniW pierwszej ciąży tak nie miałam jadłam wszystko zapachy mi nie przeszkadzały. Kiedy to się skończy.. :-/
MUSZĘ dziś kupić ziemniaki! Aż do teraz nie wiedziałam, że tak bardzo ich potrzebujęU mnie trwało aż pół ciąży
Teraz też mnie męczy ale nie aż tak jak w pierwszej ciąży. No i mam to szczęście że mam wyrozumiałego męża.
'Jak masz się źle czuć nie rób obiadu kupię pierogi czy zamówię pizzę'
Syn je w przedszkolu. Mi głównie owoce przez gardło przechodzą i ziemniaki z masłem [emoji23]
![]()
Hahaha nie ma za coMUSZĘ dziś kupić ziemniaki! Aż do teraz nie wiedziałam, że tak bardzo ich potrzebuję
@KatiNails dziękuję Ci za inspirację!
Pralinka, dziękuję za miłe słowa. Masz rację, trzeba myśleć pozytywnie i będzie dobrze. Piękny masz brzuszek! Pozdrawiam!Kochana nie stresuj się to w niczym nie pomoże :* ja wiem ze tak łatwo się mówi ale każda z nas ma jakieś obawy większe lub mniejsze ale nie pozwól by te czarne myśli zaprzątnęły twoją głowę... Pamiętaj że to jakie masz podejście i to co siedzi w głowie ma baaardzo duży wpływ na to jak się czujesz i co cie spotyka,wiem że to może się wydać śmieszne ale jeżeli myślisz dobrze to dzieje się dobrze :*
Megalija, bardzo się cieszę, że u ciebie wszystko dobrzeMelduje się! Była spora obsuwa u lekarki więc powiedziała mi wprost, że się trochę spieszyi sprawdzimy przez brzuch czy ciąża umiejscowiona jest w macicy i czy wygląda ok. No i jest. siedzi sobie 10 mm zarodek w sporym pęcherzyku. Skierowałam mnie na badania (mocz, gr krwi, toxo, kiła, HIV, glukoza, TSH i jeszcze coś tam) i za 2 tygodnie się widzimy już na prawilnym badaniu USG przez pochwę, badaniu ginekologicznym i cytologii. Oczywiście wolałabym już dziś takie pełne badanie mieć ale rozumiem, że jak już po godzinie pracy ma pół godziny opóźnienia, a u mnie wszystko wygląda dobrze to nie będzie jeszcze przedłużać tylko umawiamy się na inny termin. Mam to w pakiecie wiec mnie nie zabolało w portfelu
Dobrego dnia dziewczyny! A no i piękne brzuszki Wam się pokazały! <3